jumpa saya tak kat kenny rogers semalam?

al-kisah, pagi ni mata melilau2 gak mata cari PJK 3077 kot terserempak. nasib ko mmg baik, tak nampak kelibat ko. dah takut lalu ikut putrajaya kah? ko sanggup redah ikut south city eh? pandai2 la aku ni.

so, malam tadi, kenny rogers jusco equine panjang ke kena beratur? aku and family tak sanggup memberaturkan diri dek kepenatan. balik kerja dah lambat. amik nia dgn adel, lepas tu bagi nia dgn adel makan dulu, solat, gitu gini dah lepas isyak. so beb, this year tak sanggup acik nayville beratur panjang. huhuhu...

maka, tidak la kami ke RED day semalam. takpelah, kalau nak dapat free 1 meal tu, tunggu birthday aku la pulak sure ada free coupon kenny rogers, jusco bagi. (ayat sedapkan hati)

gambar selingan yang takde kena mengena dengan entry :)

14 comments:

nur.. said...

alyya-wanie pun ak pegi..tak larat la letih..pastu pewot tak sedap la plak,,

alyyani said...

nur : hahaha yeke? tu la, mmg tak larat kan, lagi nak handle 2 budak kecik nak makan laju2 lg. so better tak yah pegi. huhu..

nome said...

sama la beb, aku pun x berkenny...jenoh arrr nak rempuh Q panjang2...lenkali je la...

LYAfrina said...

hehehe.. ingtkan alya pegi..
xpela... kalo setakat 1 meal free tu.. tp nk beratur pnjang+ank2 kecik lg.. ssh jugak kan.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

semalam sempat gaks giee... nasib kat alamanda tak beratur panjang.. Ok jer..

alyyani said...

nome : tu la beb, tak larat la aku. kalau be2 dgn wana bole lg. ni dgn askar2. huhu..

lya : susah lya, dah tu pressure gak nanti kena makan cepat2 sebab ramai lagi yg tgh beratur tunggu turn masuk. so baik tak yah pegi :)

alyyani said...

jue : ish yeke? kalau tau ke alamanda kita, eceh :p

Fieza said...

Betul tue Alyya kalau besday msti dapat gak voucher macam tu kan..so tak ralat la sangat yer x

Chik Na said...

akak mulanya plan nak pergi KRR tu... tapi tak jadi plak..

KasehKu said...

Heehehe.
Sy berjaya mengharungi cabaran barisan merah. Lg pun tak jauh dari rumah and antara org y paling awal sampai. (^_^)v

alyyani said...

fieza : tu la kan. tp last yr nye bday cupon, tak pegi pun. lupe. huhu..

chik na : ehehe... tu la kak, ramai gak yg tak dan.

kasehku : yeah, u did it! tp mcm lengang je tgk kat tesco tu. yeke :)

zura@iwan said...

kita x kuar mn...duk umah je..hehe...mmg x kejar KR tu..hehe..

wan syamzaima said...

wan pegi kat sunway carnival png..
after semua org lunch baru kami pegi..
xde la kena beratur panjang..
bila waiter tu tanya man,berdua jer ke?
then man said,tak,bertiga...
tersipu2 waiter tu menahan malu..
dia ingat cahaya tak mkn ker..hehehhe

alyyani said...

zura : tak larat gak aku nak mengejar weh. huhu..

wan : ok la korang pegi bukan time peak hour. hahah dpt bayangkan time norman cakap 3 org makan tu. hahaha...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in