1999 - 2019 : dah 20 tahun!

February 27, 2019 Mrs. Simplicity 0 Comments

ok, pendek je nak update ni. citenye tahun ni genaplah 20 tahun aku meninggalkan sekolah tercinta iaitu Sek Men Convent Kajang (SMCK). sekolah yang sama sedari darjah 1 ok! if only aku duduk area kajang, memang aku akan sekolah kan niadel kat situ. takde rezeki... so, rata2 sekolah, genap 20 tahun, diorang akan buat gathering. maka, tibalah masanya turn kami pulak nak berkumpul selepas 20 tahun! calling all 1999 batch ex-convent kajang school untuk join gathering ni. nak jumpa korang semua! 

flyers / posters dah pun up kat group & FB group. looking forward pulak kita..

kat FB group pun diorang dah start share gambar2 sekolah. tak dan aku nak mengorek yang ada dalam koleksi aku. then aku nampak keratan akhbar ni masa kitorg konvo form 5 dulu. combine dengan bebudak high school. kemain gempak. mari teka mana 1 aku? sape teka betul aku kasi hadiah.  hehe..

till then!


0 comments: