manfaat & kebaikan deep relief - young living essential oils

kecik bukan sebarang kecik, seiring dengan nama Deep Relief  ni berfungsi untuk membantu melegakan segala- gala yang kat badan kita ni. 

Deep Relief jatuh dalam kategori essential oil blend yang mengandungi :

- Clove - untuk kebas- kebas
- vetiver - mempunyai unsur menenangkan
- Helichrysum - berunsur anticoagulant yang mana dapat membantu untuk melancarkan darah beku dalam badan
- Peppermint - mengurangkan rasa tekanan
- Idaho Balsam Fir - juga berunsur anticoagulant
- Palo Santo - membantu untuk yang berkaitan dengan tulang juga menyah kan emosi negatif
- Wintergreen - mengurangkan rasa sakit pada otot dan saraf
- Lemon - meningkatkan peredaran darah 
- Copaiba - membolehkan semua EO tersebut berfungsi lebih baik bila di sapu

banyak kan ingredient dalam Deep Relief ni? ye banyak so bila masa aku pakai?

- sebagai pengidap migraine dan selalu sangat ada masalah sakit kepala, deep relief wajib ada dalam bag. sapu aje kat belakang telinga, tengkuk, kening, hidung, sedut dalam2. sapu setiap 15minit. inshaAllah korang tak perlu telan pcm

- bila mana badan korang lenguh2 sengal2, sapu aje pada joint atau area2 yang korang rasa sengal tu. sedap berangin..

- ada bengkak pada bahagian badan juga boleh membantu untuk melegakan

so basically Deep Relief ni a must have oil dalam handbag. ianya dalam bentuk roll on dan 10ml. sape nak cuba macam biasa pm saya ye!

#OilRangers
#kakakoilers
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia

Alyyani 
012-696 4801

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in