Roasters Eating Day (RED) today!

al-kisah, quick update from me, nak share info dengan semua readers. yang mana harini adalah RED day at kenny rogers! yes, the RED day is back!  wear read, buy 1 quarter meal, u will get 1 free quarter meal. so, pakat semua pakai lipstick merah then walk in ke kenny rogers ye! moh ke kenny rogers harini. bang, jom! dinner tonite!

hanya untuk hari ini!

lihatlah betapa gigih nya wanita sarat mengandung ni beratur nak masuk kenny rogers masa RED day tahun lepas. masa ni, adel dalam perut lagi. ye la, almost a year la kan, thanks to bed for the info! untuk entry last year ke RED day klik bawah. harini, kalau pergi, akan ada entry untuk RED day 2011 pulak  :D

14 comments:

LYAfrina said...

hehehehe..
lya ingt ttg entri ni..
dh baca dulu... mmg gigih.. adel nk mkn sgt kot.

kali ni harus pegi.. biar adel mkn betul2

alyyani said...

lya : hahahah... tu la, org tgk pun kesian. tp tak dpt potong line pun :p

nome said...

thanks bed! suka aku dpt tau psl info nih...terus roger rakan2 opis gi terjah kenny t'hari kang...moh kita moh...pakai lipstik merah aci kan masuk kenny? ekeke....

alyyani said...

nome : lipstick merah diterima me. kasik muncung skit eh tunjuk kat staff kenny tu. kahhhhhh selamat ber kenny!

nur.. said...

heeheheh alya..mcm nak terjah kenny equin jer mlm ni...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alya, masa last year tu berapa bulan dah..?

alyyani said...

nur : kalau ada rezeki, kita jumpa kat sana eh dinner malam ni :D

jue : masa tu dah nak masuk 9 bulan. :)

zura@iwan said...

ingt ke picca this yr..kezut aku ...rupanya thn lps..haha

yantie said...

alaaa bestnya...nk jugak!! hehee

alyyani said...

zura : ish, ko jgn terkejut weh. tu tahun lepas punya ye. skang ni kempis lg ;P

yantie : sila2. sempat lagi nak dinner ni :)

Iryani Noor said...

wahhh best nyer..
tp en suami balik lmbt la mlm nie..
kalu tak leh ajak die pegi mkn kt sini..
rugi2 =p

Elyn said...

aku igt entry ni. tp kali ni ko dpt tak??

alyyani said...

iryani : kitorg 2-2 balik lmbt so tak pegi gak. huhu..

elyn : tak! :p

chekna @ mama ziyad said...

kenny rogers punya pasal.. sanggup je kan...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in