frust nye lah...

sejak kebelakangan ni banyak benda yang 'tak jadi' dalam kehidupan. banyak benda yang tak jadi yang membuatkan rasa miserable.
  • desktop office aku kaput. kena reformat. lepas tu kena bawak dgn orang IT. 
  • pakai laptop sendiri, lepas tu laptop sendiri pulak asyiklah hang nye. asoi sakit nye lah jiwa. camne nak buat keje 
  • nasib ada back up laptop office, pakai lah. tapi nye email office dok kat hp. payah lah jugak. sebab susah nak reply.
  • closing kena awal sebab cuti panjang. banyak benda kena buat. sakit hati.
  • lepas tu dapat tau barang yang aku order dari US, YL punya sangkut kat kastam. kena bagi proof ape benda tah sebab beli barang kosmetik. sakit nye jiwa. ingat nak pakai masa balik kampung. tak dapat lah nye. drag lagi
  • lepas tu benda yang paling frust baju kenduri kahwin adik aku sampai ke sudah tak siap2 lagi. sampai malam ni tengah aku menaip entry ni masih lagi tak siap. baru siap 1 set. lepas tu dia jahit ngam2 je size nye which aku rasa sempat pakai sekali aje. semua serba tak kena. sakit nye lah jiwa. 
  • hari selasa sebelum nak cuti tu adalah 1 benda ni kena reject lepas tu kena redo balik. adoi sakit nye jiwa.
  • baru ni balik kampung kete kitorg pulak kena langgar. again!
siapa kata hidup aku bahagia je rupa? a lot things do happened to me. bad things lagi.

begitulah kehidupan.

now i need my abundance essential oils..

 bulan baru, semoga semua dipermudahkan...


 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in