rasa tak nak balik

(cam biasa, tajuk mesti over exaggerated ye) ....bila ada kat sini.

nyaman je

tak yah susah2 carik line bila kat tmpt tinggi ye. confirm 3G! :D

member siap nak bukak kasut! 

kat sini takde apa2 hiburan tapi kat sini lah tempat paling best sepanjang trip kitorg kat sabah ni. desa catttle. sebelum tragedi diranau berlaku. nanti update lagi..

8 comments:

@lfidah @dim said...

syoknya...nampak tenang jea..bilalah kita orang nak ke sabah..

ICAZIESYIRA said...

cantiknya... subhanallah.

MrS. F!zA said...

asal gmbr semua tak ready ni?hihihi

Maslina said...

nanti update lagi citer kat sabah... teringin nak g kundasang tu..hubby kata kat sana sejuk n ada mcm-mcm sayur yg sedap dan tak jumpa di sini

nome said...

cantek tol view kat situ! aku tgk ni pun rasa cam tak nak balik, ini kan kamoo yg dah jejak kat sana...nyaman sungguh cuaca disitu....

Mama Likha said...

tu tgh hapdet twitter ke tu huks.

e.l.i.z.@ said...

wahhhh sabah...holiday ekkkk...bestnye wehhhhh

Imtiaz said...

Mcm buat iklan ibu dan baju kanak-kanak..cantik nyer environment atas batu tu....
Khasiat Herba Maharani Untuk Kesihatan Wanita

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in