blog sepi...

sunyi sepi blog sekarang ni. bukan kata update. menjenguk pun tidak. banyak masuk pun spam2 punya comment. semak aku punya email. apedaa.. macam mana nak avoid benda tuh. semangat bukak ingat ada orang komen, sekali aram.. spam je lebih. hahah.. poyo kan, konon ingat orang tgk blog kau ke weh? blog pun makin sendu. last cite apa weh? cite raya ye. nak sambung cite raya lagi boleh ke ni? raya haji pun lepas dah. apekah? nak cite gak ni. jap gi menyusul ye. hehehe... jgn menyusul 4 bulan lagi sudah. tak leh tido ni. meneman rafa tak tido2 lagi ni. sambil layan lagu siti nurhaliza kat spotify. korang tau ke spotify tu apa? kalau tak tau, first thing first install kat apple store or play store korang. lepas tu register lepas tu boleh dengar lagu apa je korang nak dengar. tak yah susah2 download dah. tapi ni kena ada internet lah. sesambil tgh on laptop ni boleh je layan. ok, next story coming up. ni sessi buang habuk... aku kegelian bila org approach, kita kenal akak sebab baca blog akak. selalu baca blog akak. tgk gelagat anak2 akak. macam tak kena je introduction macam tu sekarang ni. geli bila orang sebut blog sebab blog pun ala- ala melukut di tepi gantang. masa sangat mencemburui weh. sayang tido dari update blog. hehehe.. later ye.

assalamualaikum..

latest us. as we speak, takde additional member ye. kekal berlima..

2 comments:

nontampaltampal said...

Menanti cerita family day~ 😘

Alyyani Anuar said...

alaa nak buat cite pasal korang kahwin dulu ni. hahaha aci tak? very the backdated kan,

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in