bila pakai android...

kan ada bagitau yang hp aku hilang kat previous entry. and ada jugak kabo kat instagram. so decided beli android phone lah. rasa macam tawar hati nak beli ipong lagi. kalau beli kot hilang lagi, (nauzubillah) rasa ralat lagi. so this time around beli android lah. tak beli samsung pun. aku dgn samsung macam takde chemistry. aku ada masalah dgn camera dia. ni dulu lah, ko laa dah upgrade which mesti lah dah kan, should be ok kot. makanya, untuk menggantikan hp aku yang hilang aku pakai android phone. 

verdict?

macam biasalah, memula tekanan lah nak menaip. hp android ni dikenali dengan size yang besar. dah biasa pakai iphone kan. so bila besar dari iphone tu macam alahai payoh nye lah nak handle. tapi bila dah beli ni, android hp kan, boleh buat macam2. ko jadi ralit lah pulak. keje nya asyik lah nak menukar theme lah, dengan go launcher lah, go keyboard lah, go locker lah, go sms lah. boleh jadi ralit lah. kejap pakai theme ni kejap pakai theme tuh. hahahaha... macam budak2 ye aku. tu senang pakai iphone, rupa itu je, ko tak yah nak serabut nak buat macam2. ah apa aku cakap ni, kejap itu kejap ini. cite nye hp baru aku skang ni meralitkan. boleh lewat tido dok belek nak tukar theme hp. :D

haaaa cumil kan? ni doodle theme. ni lah apps yang selalu aku guna kat home screen ni. ni bukan go launcher ni apa tah yang simbol kat belah atas kiri tuh.

1 comments:

Nad MamaZN said...

harap takde dah kejadian hilang hp
ralat gak bila hilang ni..
abes gmbo, phonelist bagai semua tu huhu

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in