32 years and counting.. InsyaAllah





wow, 32 tahun you! kitorang? esok baru nak masuk 5 tahun. long long way to go. to mak and ayah. selamat hari ulang tahun perkahwinan yang ke 32. terima kasih banyak2 kerana melahirkan kami, membesarkan kami dan mendidik kami sehingga kami menjadi orang dan berjaya. moga diberi kesihatan yang baik. moga hubungan kekeluargaan kita especially mak dan ayah kekal bahagia hingga hujung nyawa. insyaAllah.

kat rumah ada 4 orang tapi beli kek seketul besar. rupanya nak tulis 1 perenggan atas kek. mujur ada adik aku dah bermastautin balik kat rumah. apa2 sambutan boleh diwakilkan beliau.

gambar ehsan hak cipta terpelihara dari iphone5 ainal. cilok dari twitter. perlu ke mention iphone5? ye perlu. :)

and and and, happy 5th anniversary to us tomorrow. aku doa yang baik baik sahaja dalam rumahtangga kami. moga rumahtangga kami sentiasa diberkati dan dirahmati Allah SWT. amin ya rabbal alamin...

9 comments:

nome said...

happy anniversary pakcik makcik...semoga perkahwinan pakcik makcik bahagia bersama dgn keluarga dan cucu2 tersayang...

bulan ni memang bulan anniversary kot...mak apak aku pun celebrate anniversary on 17th Dec...

Nad @ MamaZN said...

Hepi anniversary atok n opah niadel!
Hepi anniversary jugak buat alya n wan!
Sama la,kitorg pun bulan ni gak.. 22/12 =)

Mama Likha said...

umi abah zte anni yg ke 44 dah. lama kan.. kite ni bru nak bertatih2... ya allah.... moga pnjng lah jodoh kita mcm mereka2 smua ni :))


alya muka mak... :)


btw hppy anniversary utk alya n wan k.. happy always <3

Iela Fazielah said...

wah.... mmg lama kan... salute kat mak bapak kita... n to u too alya.. happy anniversary... moga ikatan kasih sayang korang berdua bertambah erat yg bakal menerbitkan seorang hero yg kacak lg macho dan gagah serta baik hati n sporting mcm ayahnyer... apakah??? hehehe

Nana Aziz said...

hepi 32nd anniversary utk mak ayah ko..
hepi 5th anniversary utk uols..

sekejap je kn ms blalu..

alyyani said...

tq all for the wishes and doa... :)

Wak Gelas™ said...

tahniahnyer jugakk.. ehHHee

MrS. F!zA said...

moga ikatan suami isteri kekal bahagia hgga ke jannah..insyaallah..sedapnya tgk kek tggi kemain..nyum nyum..

jom join GA smbil bantu vote di sini

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

CeqGu said...

bestnya la kalau dapat pi bigbadwolf tu.....mesti firas suka...juling mata pilih buku

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in