thank you guys









 
 
 
 
 
  


 



















thanks alot guys for being here, terkurang, terlebih, harap diampunkan. next year we need extra hand to help us. aku kena import adik aku ina lah dari perlis. kalau ada extra hand, aku dgn wan boleh pasang 4 kemah terus. insyaAllah, next year we planned to do it more proper. sebab ni semua last minute. ramai guest yang tak dpt nak amik gambar sebab kitorg sendiri tak cukup tangan. thanks again. panjang umur murah rezeki, next year ada lagi. :)

16 comments:

Nad @ MamaZN said...

meriah!

bestnye!!
seronok plak nengoknye, hehe
apa menu yang alya masak? =p

p/s:
nak jwb soalan kt komen smlm
skrg saya dok bndr saujana putra
yang kt entry smlm tu rumah famili kat teluk intan ;)

- dieyana - said...

cantik rumah awk! (maaf jika komen tiada kena mengena dgn entri..hikhihk-sbb dieyana sgt like tgk rumah orng yang cantik/simple/kemas=nice! ^_^

Anonymous said...

Very nice article and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where to hire some professional writers? Thx :)

Gieyana said...

meriah..:-)

nurul said...

Lawa rmh kat alya:)

OneSimpleMother said...

alya.. bean bag beli katne? cantiklah.. :)

nome said...

weiiiiiiii!!! suka giler la umah ko....luar teres tp dalam bungalow....i loikeeeee!!!

thanks beb ajak kami makan2 kat umah...repeat lagi yer for next year...insyAllah...aku x bleh la nak bikin cam ko...kang mana plak nak pacak kemah bagai...huhuhu....

shark said...

x ajak saya pong??
kecik atie la cam ni ;p

Iela Fazielah said...

tq alya.... semua mknan sedap n tip top.. syafiqah mkn ayam je 2 ketul... insyaallah..thn depan buat lg best...skali dgn daging kambing golek sekor ye..haha.... tp serius perabot br korang mmg cun!

Zura@Iwan said...

kemas la umah ko alya...hihi....

meriah kn kwn2 dtg umah...nnti nk buat opn hse jemput2 la ..hehe..

atanayuiman @ Jue said...

Sgt meriah.. rumah pun cantek..

amal_fc1303 said...

meriah nye weyh. hidang apa jer?

Shasha Mohamed said...

Macam2 tempat boleh duduk, ada duduk kat sofa merah, kat sofa grey, kat kerusi2, kat lantai, kat kerusi bawah tangga, kat bean bag, kat lantai pun ada. Pelbagai kedudukan.
Tapi takper, janji sedap ;)

idanoor said...

ly kawan ko yang bergambar ngan ko kat luar rumah tu nama apa ek ? dia macam junior aku dulu je heheheh lori topik sikit

eiNa said...

meriah..mesti bestkan ramai2 dtg beraya.. tingin nak melawat umah ko gaks..

Elyn Sani said...

meriah! sorry beb aku x dpt joint kemeriahan ni, ko pun paham kan. nnt la aku dh ok sket aku buat lawatan persendirian ekekeke

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in