Idaman qolbu

Haaa test test testing testing. Sekian lama pakai iphone baru nak post blog via iphone. Kita tgk mana rupanya nanti.

As suggested by ayu a.k.a ibu damia masa dia dtg beraya kat rumah haritu, blogpress is the most easiest way to post blog if u are using iphone. Makanya, mak tutup mata $4.99 dan install.

Tegar katanya. Dengan harapan, blog akan selalu ada cerita baru. To wan normajidah a.k.a jiey, takde alasan untuk tak update blog ye. Sila gunakan smartphone anda untuk update blog. Update status fb mak tak puas baca :p

Panjang na mukaddimah, back to the topic, nak tunjuk korang apa yang aku dan wan tgh mengidam. Aku tak teruk sgt, wan lagi teruk. Apa yang diidamkan? (ni pun kira part of testing blogpress gak la ni ye)


Haaa gini keluar ye. Tah kecik ke besar bila dah post nanti kat blog. Anyway, aku tgh ngidam macbook. Tak kisah lah air ke pro ke janji macbook. Last 2 days boss aku tanya 'u ada macbook alya?' aku jawab 'i wish boss' harini dia tunjuk dia beli macbook sudah. Cis! Dia mmg pantang sebut. Kalau dah nak tu terus je beli.



Meleleh air liur siot. Yg ni macbook air 11inci harga rm3009. Berat 1.1kg.



Sexay!!! Macam ipad kan? Sangat nipis. Senang kalau nak update blog takyah susah nak transfer gambar pakai cable. Automatik transfer via icloud. Dah malas, nak malas lagi ye. Bukan malas, tapi mudah.


Haa ni pulak idaman wan. Dia lagi teruk lah siap buat wallpaper kat hp lg. aku tgh bayangkan kalau dia beli moto tu camne pulak rupa aku menonggek kat belakang tu. buruk na rupanya nanti.

Kita tgk siapa dapat apa dulu. Nite all! Kebas tangan menaip!

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 comments:

amal_fc1303 said...

idaman aku gak tu macbook. hehehe. smart2...

nome said...

wahhhhh motor versys tuh! idaman si faizal jugak...rege pun leh tahan yer...mana tau beb rezeki derang berdua nih...faizal pun dok kumpul2 dan angan2 nak pakai motor tuh...aku tumpang naik je ler :)

Iela Fazielah said...

wah2.. laki bini buakn main..tp wan punyer impian tu...alya xleh nak tumpang.. mmg bughok betul kalau naik kat blkg.. leh tgk je...haha... tp kalau wan dah tuko keje baru rsnyer dia dpt dulu kot...

shark said...

ai dah ada macbookpro..
macbookair..mcm x sesuai sebab spec kurang sket..

btw both laptop are superb!!!!

Nad @ MamaZN said...

wah, masing2 ngidam ni..
ape cer, heheheeh =p

Shasha Mohamed said...

Teringin gak nak update blog guna hphone tapi tak puas la. Tak boleh tahan, tak selesa betul.
Ntahlah, maybe sy tak guna iphone kot. Tapi buat masa sekarang, belum lagi, maybe next time...
I wish ;)

Gieyana said...

bb..idaman wan tue memerlukan high maint..lebih tinggi costnyer dr maints umah-tangga...hat macbook tue aku setuju psl aku pon dh tahap gediks giler nk dptkannya one day..ekekeke..:-)

Zura@Iwan said...

nasib baik idaman2 ko di atas x de dlm idaman2 aku..hiksss...aku x de perasaan per? kahhhh!

tp motor bsr idaman laki aku gak...dia dh sevey mcm nk jek..last2 hold dl la kan....huhu

mummyar said...

hurmm kalo dh jatoh chenta ngan si apple ni mmg payah ckit...hahahha...sume nk si buah ni nnt...i pon tringin gak nk si pro coz lg hebat...skang cuma mampu gunasi white duo core jek.....tp senang r nk transfr guna icloud jek kan....dh mudah nk lg mudah...hehehheh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in