berhutang banyak cerita

lagi lambat aku story kat online journal aku ni, lagi menggunung cerita yang aku hutang. dari first Syawal sampai dah nak dekat separuh Syawal pun belum start cerita pun lagi. antara cerita yang nak dikongsi.

kisah 1 Syawal di rumah mertua

2 Syawal masak2 didapur dan terima tetamu

3 Syawal adik ipar aku, masitah selamat menjadi tunangan orang.

4 Syawal dah berada perak dan menziarahi opah

5 Syawal majlis aqiqah dan cukur jambul aufa

6 Syawal sambung ziarah menziarahi

7 Syawal, photoshoot

8 Syawal mengukur ikea

merdeka day = family gathering kat aroma ikan bakar, jeram

cuti merdeka = raya marathon. open house my big boss

open house rumah along.

beraya di rumah assistant aku, tiny

ahad, semalam, Jacob's ambassador beraya rumah kitorang. was nice and pleasure having u guys here. :)

 tetamu dah balik, ke cheras jaya mewakil kan ayah aku ke kenduri kahwin orang taman rumah lama kami. 'dulu kau kahwin, diorang dtg perak tau dik' baik yah!

terus ke bangi. beraya rumah aieza. muka tak bemakeup gitu la. rupa zomba!

cerita yang terbaru. harini (3/9/2012) hari pertama adel ke sekolah. sukses? apa jadi?

ha sekurang- kurang nya ada 15 entry yang aku patut buat berdasarkan summary di atas. aunty2 nak mama niadel cerita kisah yang mana dulu? dah buat entry gini macam takde harapan nak cerita je ni ye. tabley2. kenagan dihari tua ni. sedap kalau baca cerita2 lama ni maka akan cuba cari masa cerita kan semua.

note : dah puas beraya marathon last weekend. weekend ni baru duduk kat rumah. sape2 yang nak datang beraya, halo2 ai ye.

10 comments:

Nad @ MamaZN said...

alya takde buat makan2 ke?
segan la nk dtg 1 famili jek, hehehe...

LYAfrina said...

salam aidilfitri buat alya & famili..
maaf zahir & batin

thn ni alya pakai sedondon kaler purple dgn material y same... cute sgt!!

byk citer raya alya nih..xpela... rugi kalo x diceritakan satu persatu..utk kenangan kan..

wah..adel dh start sekolah..camner dia..mseti ok je ni.. alya citer psl sekolah adel la dulu... nk tau gak experience ni.. asya thn dpn bru nk start sekolah..terlewat ke??

alyyani said...

nad : jemput dtg sabtu ni. ada officemate and kawan2 nak dtg beraya. bole join sekali. :)

lya : selamat hari raya lya. tu lah, mmg kena cerita satu- satu untuk kenangan kan. :)

Marlina Mohtar said...

banyak aktiviti akak ye bulan Syawal ni? hehe..seronok tu makan-makan-makan dan beraya :)

Iela Fazielah said...

gmabar last comelnyer.. samalah kita...xdone nak karang cerita... tp mmg berjalan sakan korang...xdone nak singgah rmh korang...cuti yg xleh buat pape

Pusat Bahasa Pelangi said...

haha...senasib lah kita...nampaknya kena buat summary cam alyya jugak ni...

psttt , dah test lum guna blogpress??

Elyn Sani said...

Tahun ni aku x jln beraya pun. Gi umah makcik pakcik yg penting je. Lelain duk bongkang layan badan. Huhu

shark said...

wahhh samala kite tema warna ungu tahun nie :)

shamirazafisa said...

nk cite adel masuk 'tulah'

Affieza said...

Jenuh gak tu nak refresh cerita-cerita dari 1 Syawal...hihi

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in