nescafe 'o' anyone?

dalam pekeliling dari syabas, kawasan seri kembangan tak terlibat. so memang tak terfikir pasal takde air ni. seharian kat ofis, macam2 hal masih tak terfikir pasal takde air jugak. tapi kat rumah standby simpan air siap2. yelah, knowing that semua notis2 yg diterima ni kadang ada side effectnye. so balik rumah mmg takde air. kering kontang. tapi tak lama lepas tu, dalam jam 8 lebih, bukak pili, dia bagi air nescafe 'o' dulu. siapa mau? free flow ni. nganga mulut aje. hahahaha... lama kot nak jernih. kembang tekak aku tgk nye. nak basuh bontot nia pun tak sanggup apa lagi nak basuh pinggan mangkuk. asal bukak dia keruh gini. bukan keruh dah ni, mcm letak serbuk nescafe je. hope harini takde lah air nescafe o ni lagi.

7 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

keh keh keh..
dolu2 ada org dtg, pak belalang kasik kopi hiris buntut kuali
skrg ni kak alya plak jamu nescafe o free from syabas la, hehehe

Elyn Sani said...

ceh aku igt betui la nescafe mlm td ko tweet!! weh x mau tudung free ka?

nome said...

mak aiiii kerohnya air...aku mati2 ingat ko buat nescafe....rupenya air paip udah jadi air nescafe....hope cepatlah ilang keroh tu yer

@lfidah @dim said...

mak aiii...tak tahan warnanya...

nasz said...

wah, keruh nye air. kat umah nas sikit je keruh nye. nak kate teh pon tak jugak.. tapi nak minum tak leh la, rasa payau semacam jek

Iela Fazielah said...

alya..nnt dok rmh teres air xde pun xterasa.sbb ada tangki...duduk apartment kes air nescafe o mmg xleh elak la

Salina@IbuAqil said...

Ayarkkkkkkk!!
Eiiiiii!!
Happy weekend & TC yer!! ;)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in