wordless wednesday

bukan niadel...

16 comments:

Anis said...

yg kanan tu aku kenal sgt. tgk bibir dh tau. hahaha... jgn marah aly :P

alyyani said...

anis : aku dah agak dah. korang mmg takde focus ke lain. korang tu ko and fad. hampeh!

Anonymous said...

fuh dh agak dh asal ari rabu jer mesti die wordless... yg ni tak off topic ye.. :-P

MaMa_AdHa said...

tak jauh beza muka akak dr kecik...

alyyani said...

anon : aku nak kenal sgt ko ni sape? kalau la aku kenal ko, mmg nak kene sit down belanja johnny's nih!

mama adha : heheh sama kan?

Anonymous said...

biar la rahsia... keep on merapu coz it release my stress dok menghadap no jer kt lappy ni.. huhuhu and ur kid cute faces make my day happier...

nome said...

cam kembo la :D

dua2 comel

alyyani said...

anonymous : ok MOJ! at least i know that we r working in the same field. 'menghadap no je kat lappy ni' :)

amal_fc1303 said...

sebijik la muka kita msa kecik2. hahahah.. kelakor.

alyyani said...

nome : tu yg mak aku dpt anak kembar dah org kata aku dgn akak aku mcm kembar. bole gitu? :D

alyyani said...

ina : apekehey kelakor nye? ater dari benih yg sama. hahahahah....

Fiza Nazri said...

aly, aku pun tgk gmbr kanan tang 'bieber' da tau sapa.. :P

alyyani said...

fiza : bieber kah? i like!!!! kahhhhhhhhhh

Jiey^Mien said...

Aly & Azy!!
:-)

Gieyana said...

comey..tp ku x tau sapa niey..:)

Gieyana said...

comey..tp ku x tau sapa niey..:)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in