Semalam di Kajang

semalam ajak wan gi Tesco kajang, aritu masa kat kedah dapat catalogue tesco, ada nak beli beberapa barang. boring gak eh tesco kajang. lama tak pegi. lagi pulak jarang shopping kat Tesco. kalau ada depan rumah mmg selalu la masuk. tp hampa gila bila tak dpt barang yg nak. sebab dah habis stok. malas pulak la nak tgk kat Tesco Puchong. dah alang- alang ke kajang, terus la dinner kat sate kajang, sebelah tu ada open space, playground, bawak la niadel main kat situ.

menunggu makanan sampai..

nasi goreng cina dah sampai. sekejapan je dah sampai. sebab semua datang sini, majoriti nak ber sate

sate ayam + sate perut kegemaran aku.

niadel pun suka sate.

dah settle makan, main kat play ground sini. meriah walaupun malam. org main bola sepak, bola keranjang, mcm2 aktiviti bole buat kat sini.

nia dah telepas kemana- mana dah. seronok la dia..

playground kat sini selamat utk budak2 walau camne adventorous pun. tp kena dibawah pengawasan la kan..

selain dari aku yg jaga adel, yg main jongkang jongket dgn adel tu yg dok mengikut adel sana sini. main sama- sama. akak nye menonong2 tah kemana. hahahaha... bagus ni, calon menantu no 28 :p

8 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

tesco kajang mmg boring..time keje kajang dulu, asal balik keje situlah tempat nyinggah seblom balik, ekeke..

Mama Likha said...

sate perut best tak alya ? tk liat ?

amal_fc1303 said...

mcm taman permainan kat dlm cite SEKALI LAGI jer.

muka adel cm muka ko mse kecik2. siyes weyh. nak2 pakai bju cmtu..

mrs.spicy said...

sate perut and sate hati adalah kegemaran

Anonymous said...

tapi bibirnya lain ina!

amal_fc1303 said...

ha la bibir adel nipis skit.. hehehehe. nak2 ikat tocang dua kan. mmg sebijik la. hehhehe

Ryn said...

calon menantu ke 28? byk dah calon2nya...

p/s : npk kamo sgt letey..workload kah?

Lee-Yan-Naa said...

hahahaha ramainye peminat adel

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in