mari reply komen randomnly.

ok, tanya korang, kalau korang baca blog, lepas tu tinggal komen dalam bentuk pertanyaan, adakah korang akan pergi semula kat entry itu utk mendapatkan jawapan? kalau aku, mmg kadang tu ada soalan nak tanya bila baca entry korang, tp end up soalan tu, jadi soalan je la, nama nak tgk apa tuan rumah tu reply jarang sekali. tu pasal biasanya org tinggal komen adalah dalam bentuk statement. so do i.

kalau member- member aku yg ada cara lain yg nak berhubung dgn aku selain dari tinggal kan komen diorg biasa email/call/sms/bbm je terus. sebab tau aku ni malas komen kot eh? bukan malas tp tak dan. siang mmg tak jenguk blog. eh tipu. ada lah tp tak lah kelebek mcm kat rumah. kalau dpt komen pun baca kat phone, then approve saja. so aku nak reply komen korang randomnly la ye yg dlm berbentuk soalan. yg bagi statement, aku noted la ye.

Fiza Nazri said...
tiket da rm14? serius aku da lama x g tengok wayang nih.. hohohoh
June 30, 2011 3:06 PM
- couple seat nye tiket RM14

suhida said...
seyes alya..muka ko lain.nape?
- barang kali lesu sebab baru balik keje, then terus keluar. secalit bedak pun takde. tu la muka sebenar aku.

Anis said...
wei... susah benar dgr ko cerite carik tiket. aku beli online hari isnin pagi, utk tgk kat cheras selatan pd hari rabu, dpt je. knape ko susah2 sgt smpi ke mid valley la, alamanda la... haha. anyway, by noon hari isnin mmg sold out la tiket utk hari rabu. kitorg tgk smlm pun full house. knape ko x beli online je? xyah susah2 pegi beli.
- aku try book since last week tp tak lepas. masalah internet rumah aku slow ke website tu yg slow ke tatau. kan aku dah mention kat atas tu. ko baca ke tak? hehehe... gurau! btw, weekdays tak sempat nak tgk. kira takde effort sgt lah nak membooking :p

Blogger Lee-Yan-Naa said...
oooo bestnyeee...saya usha dapat Rabu depan tengok..ingat nak tengok yang biasa je sekali kat Alamanda takde yang biasa..3D je ada..ke memang takde yang biasa..enjoy ur movie kak!
- dik, kat alamanda mmg 3D je dia cakap. tp better tgk yg 3D sebab michael bay ckp (bukan ckp kat akak la) baca paper, movie ni mmg utk tontona secara 3D. almost 80% of the movie done with 3D effect. so enjoy!

Iela Fazielah said...
alya...nape buang ubat.. ubat boleh simpan dlm 6 bln pe.. janji simpan dlm peti sejuk... kecuali ubat mata je xleh simpan n antibiotik... sayang buang ubat..n biasa alya gi klinik mana??? sbb kekadang bkn sbb xsembuh2.. tp sbb ubat xori pun menyebabkan sakit xsembuh.. akak lebih suka amik kat PKU ni sbb ubat kami 98& original...hehe..xcaya klinik panel ni
- kak iela, sebenarnya saya tak tau yg ubat bole tahan sampai 6 bulan. ni baru sy tau. part ubat ori ke tak tu sy setuju gak. kadang klinik ni bagi ubat asal boleh je. certain klinik la. tu pasal sy prefer pegi pediatrician. bukan tak nak pegi KK, cuma masa agak terhad. selalu bawak niadel pegi pagi, dlm kul 10 dah bole masuk ofis tak pun pegi malam. malam KK tutup pulok!

Anis said...
haha... aly ko sedut hingus adel pakai straw & mulut ko ke?? x bleh bayang aku.
June 30, 2011 1:32 PM
- aku sedut pakai mulut! nanti aku demo nak? hahahaa...

aJA said...
alya, kunyit tu guna kunyit hidup @ serbuk kunyit?aiman pon dah sminggu selsema xilang2.
- aku dah reply kat blog ko. ko baca tak?

suhida said...
menjadi tak kunyit ngn kapur tu?
nice pict angle. :)
June 29, 2011 5:25 PM
- so far alhamdulillah ok. aku dah stop bagi ubat selsema dah. 
Anonymous said...
kak, ur fmly pic kt atas ni ur pipi so gebu like pau roslan... better do something.. sy ni sllu komen yg xde kena mengena dgn en3 kan... hmm.. melalut jer aku ni... 
June 29, 2011 5:38 PM
- ko mmg suka komen keluar tajuk. 'pau roslan'? hahahah ko mmg lawak. alamak, akak dah gemuk la ye. takpe, nanti akak diet la ye. tak tau camne cara nak pipi tu tak bagi jadi 'pau roslan' :p

@lfidah said...
alya..melawat melaka jgn lupa melawat adrianammar...hehehe..:-)
June 28, 2011 8:00 AM
- insyaAllah. nanti kita calling2 ye
  
suhida said...
banyak berjalan,banyak jumpa org,best jgak. :) tmbh lagi satu schedule, dating ngn aku nak? ngee!~June 28, 2011 1:56 PM
- jom2, bila??? :D
 
wan syamzaima said...
Dik,kami punya slot xde pun..lupe la tu..Dah tanya wan? kami dh siap booked dh ni.. jooooommmmm laaa... June 28, 2011 6:59 PM
- wan, sorry banyak2 sebab tak dapat nak join. nia ada sports day haritu. sorry eh. next time maybe :D

Leen Die said...
weii sama kad aku bg kat Rusdi ler...huaahuahuaaa
June 22, 2011 2:10 PM
- ko ni, kita kan sehati sejiwa, walaupun ketinggian kita berbeza. hahahahaah... kad sama, tempat beli sama tak? aku beli kat memory lane. jusco equine. ko? :p
 
ok, thats all for now. time to time aku buat entry reply komen lg yeh. sebab takde keje korang nak cari balik entry tu kan, kalau aku buat entry baru, korang baca kan kan kan??? :D

10 comments:

Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey said...

hehe... orait gak rndomly jwab komen..ainey pun kdg kalu tanya..dah x ingat pun nak g tgk balik soklan..:)

♥MiZz-siHa♥ said...

kdng mmg xjawab la kat komen tu kan..bnyk nak jawab satu2..

mrs.spicy said...

kalau soalan penting pergi tgk balik.huhu. tapi kalau tanya mesti tgk balik la biasanya. kalau komen tak tanya xjawab balik

Lee-Yan-Naa said...

hahaha~aahkan,kreatif jugak jawab stail gni..regular reader confirm datang balik mau baca blog :D

Iela Fazielah said...

hamik ko... bila buat komen dlm n3 camni bagusgak..hehe

wan syamzaima said...

dik,baguss2..
tak la wan nak kena cari balik...

nanti kita plan leklok..bagi cukup korum.

Abah Yie&Ummi Na said...

saya kdg2 pergi semla kat entry yg saya komen...nak baca apa yg tuan punya blog komen/reply hehehe...

aJA said...

wehhnama aku pon naik ker.hua3 lawak la plak....ko balas kat blog aku? ader eh?huhuh aku lg teruk dr ko nampaknyer ;p

Leen Die said...

ko memang...hahah..aku pun beli kat jj equine..gaagagahghahahahha

amal_fc1303 said...

so ko pon xdan nak reply komen setiap kawan ko bg kan so letak la kotak komen macm ina tu senang..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in