aku tak remove korang weh!

- entry ada 1 printscreen -

sebenarnya terfikir nak buat entry bila dah takde. tp biarlah. sebab kat sidebar pun dah takde badge itu. sooner or later org tau kot. ok, since ramai yang bertanya. ada la dalam 20 org kot. nak copy paste ke? tak yah la ye. korg tau la korang sape yang tanya aku "cari ko kat FB pun tak jumpa pun? tukar nama ke? ko unfriend aku ke? ko block aku ke?"

sebenarnye aku dah deactivate FB. sejak 2 bulan lepas kot. ke lama dah? sebab apa? kalau kita nak deactivate FB, FB tanya kenapa nak deactivate? 

ha dia keluar gini...

so agak- agak aku close fb account sebab apakah?? ntah, seriously takde specific reason. saja nak tutup. malas nak ber-FB dah. mungkin aku merasakan FB dah tak seronok kot. or mungkin aku rasa dah tak perlu ada FB account. tp tu lah, byk gak yg aku missed. paling penting sape yg baru bersalin. aku mmg sibuk nak tau kalau member / family yg bersalin ni. excited! hehehe.. and birthday orang la. dulu, yg sapa dalam list bole tau. sekarang close friend je la. tu pun kadang- kadang terlupa. makin tua makin lupa. macam haritu bday lin, nasib la ita c.c email kat aku sekali, kalau tidak, haram ingat weh! sorry lin! lagi satu yg buat business through facebook. hat ni laki aku suka kot, kalau tak adik nak shopping online. ok gak aku close account ni. :p

last but not least, i don't have facebook but i will survive! tak leh blah nya statement! kahhhhhhhh..... so all update on me, dekat sini yeh! and also at twitter. :)

10 comments:

atanayuiman @ Jue said...

laaa.. iyerke..? camno leh tak pasan nie.. hehe.. patutlah non ado status update form alyyani anuar... banyak sgt nak handle tue.. tu yg tutup FB nie.. xpe2 blog still on..

ICAZIESYIRA said...

belum nak deactivate lagi sbb fb buat ica alert kalau2 ade team dr negeri atau hq nak terjah muar! hehe

Gieyana said...

x pasan pon ko dh remove fb ko..lgpon aku jrg gak layan fb..buka takat gitu2 jer..maklumlah owg yg kena acct mcm kita nie busy kan!huhu

Kak Aya said...

kak aya pun tak aktif fb, takat aktif di blog je , itu pun aktif tahap suam suam kuku je.

Iela Fazielah said...

xpe....xde fb pun leh survive ye tak..jnji blog jgn berkubur kan....kata blogger tegar...muahahha

wan syamzaima said...

patut la cari nama adik xdak...

OneSimpleMother said...

jangan tutup blog udah ler ye... rindu kat dak comel 2 org tu karang.. hehehe

akak pun nama jer ada fb tapi tk aktif pun. hanya 'share' dari org lain benda2 yg berfaedah jer kt fb tu. hehehe

nome said...

its ok..kalau fb tutup..blog still ada...boleh la nak jenguk2 korang sefamily...dpt lepaskan rindu kat niadel...

Mama Likha said...

ooo ptut lah hehehe

alyyani said...

jue : jue mmg tak perasan sebab friend tu ramai sangat :D ha'ah suka blogging dari fb-ing :)

ica : oh kalau begitu mmg tak leh nak close. ramai yg aktiviti update kat fb je kan?

gie : yesszaa!!

kak aya : hehe.. tak pe kak aya. mana yg sempat je lah :)

k.iela : tegar kak! hehe

wan : tu ah wan tanya haritu sbb nak tag gmbr

onesimplemother : blog sy syg kak. tak mungkin tutup

nome : ko pun sama. aku jenguk family ko kat blog ko lah :D

mama likha : kisahnya... :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in