happy mother's day!

yeay, harini hari kita! so, just seat back and relax. let the husband do the housework. =p sila verangan! tp ramai gak org cakap tiap2 hari, hari ibu. no offense but, hari2 ke, anak2/husband kita appreciate apa yg kita buat? i don't think so. hari2 kita hadiahkan doa kan. indeed. tapi bukan hari2 kita dirai kan? x perlu eh? as token of appreciation, i don't see anything wrong with mother's day ni.  so bila telah ditetapkan hari hari ahad minggu ke-2 dalam bulan may adalah hari ibu. kita join the celebration je lah kan? ke ada history yg bercanggah dgn hukum hakam? do share with me. 

To my lovely mother puan hajah rokiah haji mustafa, selamat hari ibu mak! i'd like to have few dates that i can celebrate anything about u. mother's day, teacher's day, your anniversary and your birthday! moga adik bole jadi mama kepada niadel macam mak jadi mak kepada along, adik, ainal, akmal, ina dan yan... kitorg sayang mak! 

last but not least Al-fatihah untuk ibu mertua aku. R.I.P. al-fatihah.... 

i'm proud to have you as my mom! 

6 comments:

Farah Shamsudin said...

Happt Mothers Day to u too..:)

LYAfrina said...

selamat hari ibu buat alya jugak :-)

Nana Aziz said...

hepi mothers day 2 u 2..

eh, mil ko meninggal dah ke aly..apsal aku ketinggalan nih?

amal_fc1303 said...

xda kata hukum yg bercanggah kata xleh celebate..
selagi xbercanggah ngan agama kita boleh smbut..
at least hari ibu ni boleh mgingati kita kpd ibu2 yg yg tlh melhirkn kita dan jasa-jasa nye.

nome said...

happy mothers day aunty...semoga kekal cun sentiasa yer..ekeke...

aku suka je kalau ada special date for mother's day...lagi elok tau..mmglah ari2 adalah hari ibu..tp bile ada special date cenggini, lagilah syok! lagi bagi kita yg sudah bergelar ibu..sgt syiok ma!

Mama Likha said...

slmt hri ibu utk alya jgk.

mak alya sebijik alya, esok2 tua dh blh agak muka alya mcmne hehe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in