5 bata aku cari weh!

masa balik kedah baru- baru ni, wan bawak adinda2 dia shopping kat sunway carnival, penang. then masuk kedai bata ni. dalam pada busy mengepung niadel yg lari sana- sini dok susun kasut, mcm diorg pulak kerja situ, aku terpandang 1 kasut ni. bekenan pulak. try pakai, ish, selesa la pulak. dalam hati ckp, tak pelah, balik KL beli.

balik umah, pegi la bata kat jusco equine ahad tu gak sebab last day ada 30% discount. pusing punya pusing, nan ado pulak. frust nye lah. then hari tu ada j-card member day kat jusco cheras selatan, pegi jugak. sekali tgk, eh ada! then mintak size 7, dah habis tinggal size 6 je. frust lagi.

pegi pulak Bata, kajang, takde design tu. frust lagi. pegi pulak Bata, Mines, ada lah! tapi size 7 takde. punya nak tu, aku pusing2 la pakai size 6. tp mcm takut kasut tu berakhir di rak kasut je nanti, saba sikit lagi la. since nak gi Midvally esok nye. lepas makan kat chillis tu, singgah Bata, MV tuh. sekali tgk, ada dan ada size 7! wow, gembira! lg best masih discount. tah sale apa lagi tak tau la. terus tak fikir panjang, beli.  

kalau dah terbayang- bayang tu mesti nak cari smapai jumpa. :D

kejadian di sunway carnival, penang. nia tgh busy susun kasut. adel lak tgh busy nak pakai kasut.

susun kasut adults pulak...

susun dan susun...

siap landing dalam rak kasut lagi tuh!

ini lah kasut yg gigih aku cari kat 5 bata. mmg selesa dan ringan. :D

4 comments:

LYAfrina said...

DAN DESIGNNYER SGT2 COMEL LA...
KALO LYA PON MMG BERKENANLA.

@e_da said...

kalau dah berkenan apa cara pun mesti dapatkan kan... kalau tak termimpi-mimpi......

amal_fc1303 said...

igtkn beli kasut utk niadel ke nk kenduri kan. rupa nye utk dia.. ciss..pakai utk knduri ke nie?

suhida said...

comey. :) mmg slalu cmtu, mmg klu kite kenan tu, elok je terus beli kan.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in