takde apa yg berubah le

recently, ada terima beberapa komen pasal aku. kalau rajin bole bukak comment post kat previous entry. tak rajin nak copy paste. so, takde apa yg berubah. takde trim sana sini. yg berubah tudung je. lain- lain semua sama. cuma rajin bebedak je lately. abis benda dah ada, tak berpakai, mau kena tazkirah kali yg ke 5039 kali dari ustaz ridzuan. sebab apa berbedak? kerana dirimu begitu berharga! caption yg tak leh blah. ok seriously, semua sama kecuali tudung. 

see, inilah muka sebenar takde secalit bedak. malam bila tah, balik kerja kitorg dine in kat beriyani gam johor. maintain mata kungfu panda ye. muka mantain berisi bak kata org ramai. hahahah....

luaran nya, hanya tepek bedak can makes me look different. tapi dalamannye, aku amalkan collagen ni. so, maybe the different is because of this collagen. tp tgk gmbr atas tu sama je sembap je. ahahahahaa.... tu jelah!

8 comments:

nome said...

tak sangka! tak sangka! ramai betol yang AMIK BERAT pasal ko...udah cam retis gamaknya...kagum seh!

alya...bg aku ko bertuah dikurniakan natural beauty...ko cun walaupun tak make up...setakat mata panda tu normal la..kalau ko mata panda? abis aku ni dah macam mata burung hantu...kahhhhhhhhhh guling2

colagen rahsiamu yer...thanks fren..sharing is caring (^_^)

Iela Fazielah said...

betulla alya.... kamu ada natural beauty... xmakeup pun nampak cantik selalu.....

amal_fc1303 said...

weyh tertnye22 kenapa 5039 kali kenapa tak 1000 kali ker. hahahahaa...

Tupperware Lover said...

hihihih... ramai yg tanya sebab nampak sangat muka berseri2 kot...hihihi :)
jemput ke TUPPERWARE CREATIVE DESIGN di http://tupperwarefactory.blogspot.com. ada baby n kids set yg kiyut2 n mulah2 :) macih...

alyyani said...

nome : standard la bermata panda bila jd mak kan. ayat sedapkan hati. kahhh..

aku tak sure collagen tu berkesan ke tak. kalau org ckp lain tu berkesan la ye tak. hehe.. thanks babe

k.iela : ish tak gak kak. kadang horror gak muka ni. redha.. hehe..

ina : oh patut aku nak tulis countless time punya tazkirah. tp taip je la. rasanya lebih kot. hahaha..

tupperware lover : hehehe.. ntah la. sebab tepek makeup last few entry kot. oh, dah tgk blog u, comel2 tupperware. kena belek balik :)

Elyn said...

Ahaks ini rahsia ko ek!! Aku pernah makan. Mmg gebu. So jaga2!!

amal_fc1303 said...

weyh kalau macm tu kan nk try la gak pakai collagen. untung2 leh nmpk muda kan. hahahaha

cikpia said...

mahal tak kolagen tu? nak try la..... dulu penah amik EPO tapi pening2. doktor kata badan takleh terima. try kolagen lak ah!!!! (hampeh toi badan ni. tuan dia nak jaga badan pun takleh. huh!!!)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in