randomly update

salam 1 malaysia. tiru adik aku lak. sebenarnya, aku datang office harini nak bersantai- santai je. tp itu lah itu. nak bersantai, pegi la tepi pantai. so, where have i been? ada je. semua mcm biasa, takde yang tak normal. semua normal seperti biasa. dah tak tau nak tulis apa, aku randomly up gambar yg aku snap this week ya! proper entry akan menyusul. insyaAllah...

aktiviti malam hari, biasa nia akan naik atas belakang papa. tp kan, 1 malam tu, nia meniarap dia soh papa naik. lepas tu siap cakap papa, buntut, papa kaki, papa, belakang... bole?

hari isnin ke selasa lupa suda, aku pegi sekolah nia nak bayar yuran untuk second term. sebelum bayar tu, tanya la terus camne nia kan. kot mcm tak ok, tak yah la bayar. stop je. hehe.. kesitu. ye la, yuran not refundable ye. buat nye budak tak corporative kat school, cmne? so far, nia punya progress basgus teacher cakap. cuma teacher soh mama beli playdoh nak bagi gripping skill nia kuat. so dia bole hold pencil dgn betul. betul gak eh? tak beli lagi ni. nanti mama beli.

disuatu malam, adel kelubung diri dia dalam selimut. actually isnin haritu aku bawak adel ke klinik. kahak tak settle lagi. she was put on neb sebab lung dia ada kahak. adoi, risau sungguh. masa dah fikir kena admitted je. siap tepon laki aku menangis bagai. then rabu follow up balik, adel dah ok. 

so minggu ni agak hectic dgn kerja dan niadel. hari- hari masuk lambat. naik tebal muka. ni gmbr malam td. adel main selimut lagi. tgh tunggu kul 12 malam for her antibiotic. 

lagi satu, bila malam je tak sempat nak online. niadel sekarang ni, mcm-mcm. malam- malam kitorg main gusti2, rebut-rebut mainan, mcm- mcm la... ni malam td dok berebut botol air dgn kakak dia. selama ni benda tu tersadai takmau pulak main kan. ni tetibe jadi rebutan. bingit rumah!

3 comments:

nome said...

anak2 korang comel...nia diurut oleh wan kah? wahhhhhh....best2....

Fieza said...

nia sama macam syakil la..bila dia dah penat pijak papa dia akan suruh papa pijak dia lak..

alyyani said...

nome : nak jugak weh! kahhhhhhhhh..

fieza : yeke? mcm2 la anak2 kita ni kan. ada je :p

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in