minum petang di one utama

awas, tuan blog tgh meroyan update blog. lepas pegi birthday party fiya tu, dah alang- alang seposkod, kitorg singgah one utama. lama tak kesini. senang pulak dapat parking. patut lah senang dapat parking, one utama is under renovation! cisssss cake! so pusing- pusing je la kat new wing. tak familiar sangat kat sini. almaklumlah bukan kawasan jajahan aku. 

dalam pusing- pusing, dpt gak sehelai seluar keje. manfaatkan sale yg dah towards the end ni. then wan ajak membasahkan tekak minum ice blended. nampak baskin & robbins. boleh la. lama tak makan kat sini. as lama punya lam, adalah sangat lama!

nia yg baru nak merasa aiskrim BR ni. flavor apa tak ingat.

pembasah tekak. papa punya mocha blended. aku nye shake chocolate chip.

adel punya, susu sebotol!

khusyuk makan kalau dapat aiskrim. 

settle kat one utama, kitorg pun balik rumah. nak tgk usop wilcha!

9 comments:

maszmadi said...

sedapnye makan eskrim.. huhu nak jugak lah..

Kasehku said...

tengah2 hari gini nmpak ais blended, terasa tergugat iman.

nome said...

ice cream BR membuatkan aku terliur...eh beb, ko makin berseri2 la...

amal_fc1303 said...

BR weyh. ina pon xpernah merasa BR nie..

amal_fc1303 said...

BR weyh. ina pon xpernah merasa BR nie..

Mama Likha said...

knp alya nmpk lain kat sini??? ada trim sesuatu kah..?? hihihi :0

Fieza said...

budak2 ngan ais cream tak dapat nak dipisahkan kan..cute la rambut nia

ibuayahdamia said...

hehehe..nampak lain sebab tak pakai shawl...pakai tudung double layer lagi....namapk lebih cun lah..

alyyani said...

maszmadi : sila2... :D

kasehku : dah dpt ice blended nye ? :)

nome : ko takpe me, kang sure ramai yg nak belanaja. hehe.. berseri sebab pakai make up kot. selalu tak pakai apa. hehehe..

ina : aku rasa ko penah makan la kat hiway mana tah yg ada BR tuh.

mama likha : alamak, apakah yg ztee nampak alya trim tu?

fieza : tu la dia. kalau sihat bole je bagi. jgn bagi time tak sihat, mmg ubat la kan. :p

ibuayahdamia : tukar style la pulak. senang sauk je. :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in