at eryana safiya 1st birthday party

ahad lepas, petang menghala ke sri damansara. mendapat undangan dari ex-coursemate masa kat ukm, ana, ke sambutan hari lahir anak dia. hebat ana, anak baru sambut birthday yg ke setahun, dalam perut dah 2 bulan. hehehe.. dulu 2 tahun kawen baru lekat, sekarang, lekat saja. rezeki kan. :) mujur gak la mamanye takde sickness. kalau tak, mau pitam nak handle birthday party tu.

dalam kul 3.30, kitorg sampai kat mcD Seri Damansara tu. org sgt ramai. memula dtg, mana mau duduk ni. then celah- celah je la kat tetamu. nia terus aku bawak ke play area. takde la dia runsing. food pun kena repeat order. kalau birthday party kat mcD, kita dijamu dgn mcChicken, ayam goreng, fries & air coke. cukup kenyang dah pada aku. 

to fiya, happy 1st birthday. tgk awak behave je. nak jadi kakak dah ye tak? hehe.. moga jadi anak yg solehah! to ana and herri, thanks for inviting. next year invite lagi :p

kakak kalau dapat mian, mmg tak ingat makan dah. adel kalau dpt makan ditangan, mmg bole duduk diam.

makanan yg baru ditop up. oh ada happy meal. tak perasan lak.

play area tak pack sangat. nia pun seronok main.

the birthday girl. sebaya dgn adel. fiya dgn ayah nye.

ready for the cake cutting session.

1 happy family!

us with our super junior!

cik adik manis ni pun sama seronok. bepeluh peluh main.

tiba tiba kakak datang kat mama nak eat. baru la lapar. nia makan birthday kek.

then ada game session. tak dapat la nak join. lalu and amik gambar je la.

before we left. kecik comey je si ana ni. dari belajar sampai dah jadi mak, mcm tu je rupa.

5 comments:

nome said...

yang paling aku berkenan besday kwn ko nih adalah kek anaknya yg sgt comel..aku minat giler...rasanya tu kek secret recipe kan?

amal_fc1303 said...

happy meal i'm loving it. lapar mcd la pulak cmnie..

Fieza said...

cute n comel jer kawan alyya. Even pregnant tetap kecik molek eh

Nana Aziz said...

hepi besday to fiya anak ana..mcm muka ayahnye..hee..

alyyani said...

nome : yup SR tuh. mmg comey kek nye. sama comey dgn birthday girl nye kan? :)

ina : kangar ada mcD? :p

fieza : mmg dia ni cute sgt. maintain je.

nana : mmg sebijik mcm ayah dia!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in