bila silent reader bersuara...

ada baca entry blogger lain, follower ramai tapi komen seciput. oh, itu sgt common kan? in fact aku sendiri mmg suka blog walking tanpa tinggal jejak. mengomen dalam hati je la kot. korang pun mcm tu kan?

aku ni bukan reti nak up traffic. effort pun takde. redha je dgn duit nuffnang yg masuk.berblogging hanya sekadar kepuasan diri sendiri je. then bila hari demi hari tu ada yg menyapa di facebook, nak add dan bekenalan aku approve je. kat fb semua aku approve except og lelaki yg aku tak kenal. kalau perempuan mmg laju je aku approve.

then bila dpt tau, diorg ni silent reader blog, alahai, apa cara aku bole buat untuk aku cakap yg aku appreciate masa yg korang luangkan bila baca blog aku eh? so i come out with this entry ye. there's no need for me to copy and paste, korang pun tau korang sape kan. ;) so, dgn rasa hormatnya, i wanna say thank you to all my readers who follow mrs. simplicity's diary.  aku sgt menghargai nya dan buat aku makin seronok share daily life aku :)

video
cam biasa sila mute kan speaker bila tgk video ni. ni untuk awak yg ikut blog saya dari adel lahir lagi. ewah, adel ada SA lah. hehehe... spot adel ye. lagaknya macam org dah besar, suka hati je redah nak main playarea dalam mcD tuh. heheh...

note : udah mcm tulis surat utk peminat pulak ni. kahhhhhhhh... ish tak lah, nak tunjuk rasa penghargaan untuk korang yg rajin singgah layan repekan aku ni :)

15 comments:

Iryani Noor said...

i la salah seorg silnt reader tu.. ngehehe.. aisey kt opis xleh bukak la.. nnt yani try bukak kt umah..

Nad @ MamaZakwan said...

saya pun silent reader blog akak..
so, dgn adenya entry ini, saya ucapkan tima kseh byk2 :) hehehehe

BabyAndKids said...

sy pun silent reader juga.. ekekeke.. sila jgn mare yeaa.. hehehe...

RieNa said...

termasuk lah saya.. :)

ibuayahdamia said...

AYU PUN KADANG2 BACA TAK TINGGAL JEJAK...sebab kadang tak tau nak komen apa...kadang2 memang sempat baca jer..hehe..

btw bagus alyya buat cam ni :)

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..adel sgt comel..yg pakai baju kuning kan..yg turun gelonsor lawan arus tu kan..heheh comel sgt...

amal_fc1303 said...

weyh video ko tu ada isi ker tak?
"an error occurred, please try again later" katanyer..
aku la silent reader tu yer.
hahahaha..
pasan..

r|nA @ ja|j|na said...

samelah kite, tak effort pon nak up traffic blog..sekadar suke suki je ni, ekeke..tp betullah, rina mmg suke bce blog alya ni, nak² info pasal parenting..tp cume jarang tinggal komen, ehehe..

bonda dadif aka akish said...

aha...me pon silent reader gaks...

kekadang mau tgl komen..tp bile klik..tak kuar la puloks...so boring tgu....maka....baca....blah...esok...bukak lagi..

=)

nadja said...

ya allah cepat nya adel membesar kan.. ader plak toncet pokok kelapa tuh.. ehheeh yani... bila nak sampai lagi sorang.. ehehhe penat kan jaga anak2.. lagi2 dorang tgh membesar nih..

ieka said...

slm kenal kak..sy slh sorg silent reader iteww...=)mse nia kecik lg sy dh t'jmpe blog ni..truslh hr2 lekat bc setiap entry....lgpn ank2 k.alyya comel2 belaka,xjemu tatap lelama....=)

Chik Na said...

akak pun selalu datang sini tapi tak komen apa-apa .. saja suka baca pasal perkembangan nia dan adel :)

ellin_ibu_awathif said...

Assalamualaikum, aku pon...suker bc..nk tggl jejak xder idea...hehe

Keep in touch!!

amal_fc1303 said...

akhir nye lpas gak aku tgk video ko nie..
bru pasan adel leh jalan sndri dah...
gigi adel tumbuh dh keR?

Puteri Nuur At-Terawis said...

saya tidak lagi silent sebab dah 2 kali jumpa :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in