nia nyanyi lagu birthday untuk adel

oh tetiba bukak, blog, ramai yang wish birthday adel harini. terima kasih banyak2 atas ucapan dan doa korang. mama adel sangat menghargai nya. udah macam mama punya birthday la pulak. well, macam tak biasa, anak2 punya hal, mak bapak yang excited kan.

pagi tadi, masa nak gerak pergi kerja. aku kan hantar nia, aku pun soh nia nyanyi lagu birthday untuk adel. basically nia boleh dah nyanyi lagu birthday. cuma dgr ujung- ujung je la. so aku rekod masa nia tgh nyanyi. tp mcm dgr suara mama je lebih. mama kena nyanyi sekali sebab nanti korang tak tau lagu apa nia nyanyi. ater dgr ujung- ujung je. muncung je lebih. enjoy!

video
lagu birthday versi nia "hepi day to you... hepi day to you... hepi day adel... hepi day to you...!, i love u adel, mmuah!"

happy birthday adel!!!

sekarang kalau pergi 1 tempat tu mesti make sure ada tempat yg boleh entertain anak- anak. teka ni kat mana? main teka- teka lak eh. hadiahnye???? ala sekali tgk pun dah tau kan ;)

8 comments:

rina a.k.a jaijina said...

lahai, cute je nia..muncung yg lebeh, ekekeke..

Fieza said...

suara nia serak2 gitu kan..romantik hi..hi..

nome said...

aduhai...dua2 ibu dan anak sama comel...si anak comel tang molot moncong2 tuh...dan si ibu plak comel dgn sore2 halus tuh :D

sweetlah korang berdua nyanyi lagu tuh...rasa x puas la...nak dgr live boleh tak? aci tak? ekeke...

mrs.lazura said...

epi bsday adel.. be good gurl okeh :)
p/s: ly, gmbr last aku xtahu kat mana. hahaha sbb aku bkn org key ell :)

Mama Kyra said...

lololol...so sweet..

amal_fc1303 said...

kemeja ko tu smpai skrng tak jmpe.
tah kemana la weyh..
akn dh agak dh msti nia kat tmpt mainan nie..

suhida said...

salam alya,
aku da tukar nama blog.nanti add balik ye.
http://missuhida.blogspot.com/

zue said...

jusco puchong....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in