linkwithin & newborn lagi!

bagi menambahkan keceriaan pada blog aku yang kusam ini, aku dah add linkwithin. maka, for random entry tak yah la klik label, pilih la cerita apa yang nak ditengok kalau dah banyak sangat masa terluang. maka, makin lambat lah lagi loading blog nayville ni. yeke? tak lah lambat sangat kot kan? :)

newborn :  congrats to kak fara, harman (my officemate) and family atas kelahiran wan mohamad akhil pada sabtu lepas dengan berat 3.2kg di columbia asia hospital, seremban.
 
newborn2 : congrats to mummy aieza, selamat melahirkan adik alya raihanah. berat baby 3.05kg. tak pulak dikabarkan baby girl ke boy. tapi kalau ikut scan girl. so tahniah to aieza and family. both mummy and baby are doing fine. assume jugak ni :)

note : pening laki den, melayan bini, hujung minggu je melawat newborn. more to come ni bang! :)

6 comments:

@e_da said...

tunggu turn org lawat baby baru allyani lak.. hehe gurau jek..

nome said...

congrates to all mummy out there! dgn cargasnya kita gi melawat mereka2...moh kita moh!

Chik Na said...

apa guna linkwithin tu alya? akak ni banyak tertinggal update or gadget pasal blog sejak bercuti lama ari tu

chekna @ mama ziyad said...

musim dapat baby plak awal2 tahun ni... congrats to all mummies..

Iela Fazielah said...

kira baik la si wan nak jln2.. laki ku.. haram.... tu yg si adel lahir sampai dah beso xjengah2 rmh kamu.. sory ek.... hehe

zura@iwan said...

tahniah pd semua...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in