esok (sabtu) apa program?

al-kisah, esok hujung minggu datang lagi. bila takde plan nak balik kampung ni banyak jugak agenda lain kena buat.
  • esok papa nia dgn adel ada bowling tournament kat selayang mall. family kena join, maka pagi- pagi akan terpacak kat sana. ada apa yang menarik eh selayang mall tu? pasar besar selayang aku tau la. hehe..
  • lepas tu nak pay visit to baby izz rayyan kat kajang.
  • lepas tu? shopping! apa nak beli? ada nak buat penambahan harta sikit esok.
ok, selamat berhujung minggu untuk semua. kalau weekend ni another hectic weekend, harap ianya weekend yang menghiburkan ye!

have a good weekend ya'll!

note : makcik nayville tgh kemaruk berblogging. so she's writing for no reason. hahahahaa....

2 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

enjoy your wekeend!

nome said...

selayang mall tempat aku main2 dating zaman sekolah dulu...kahhhhh...ate aku dok selayang dulu 18thn dari aku baby lagi...now aku x tau camne rupe selayang mall tu...adakah masih cam dulu or byk yg berubah...so selamat la berbowling kat situ yer! semoga anda suksess...pulun strike byk2 k...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in