1st time ke selayang mall

al-kisah, dah lupa nak pakai al-kisah permulaan entry. ish! al-kisah, schedule entry tak sempat dibuat sebab malam pun penuh dgn aktiviti. tu yang kua entry 2-3 kerat je.

sabtu lepas ke selayang mall sebab office wan ada bowling tournament. sebab wan AJK, maka lambat- lambat la sampai ke tempat kejadian. mmg lambat betul la sampai nya. sebab ada accident pulak. dah la agak jauh. tapi sampai jugak.

main sampai 4 game, so separuh hari kat selayang mall saja. not bad gak selayang mall ni. banyak kedai tapi tak round semua tempat sebab nak pegi kajang pulak.

kat seri kembangan dah jam sebab accident teruk ni. besepai kereta.

sampai jugak ke selayang mall... 

dah sampai haruslah pandai- pandai bawak diri instead of menyendeng kat laki sendiri. bersosial la aku mana yg patut. nia tido dalam kereta. ni baru nak berjaga.

time ni baru nak masuk 2nd game. sampai 4 game derang main. adeh... iwk, amik dalam 10 lane kot.

cikkak sorang ni ada hati nak angkat bola bowling tu. 14kg sayang oi..

nia dgn adel dah lapar, sebab bekal yg aku bawak, agih bagi anak org lain gak makan, so pegi kfc jap lunch. apa la presiden, tak komited. siap bole pegi lunch pulak!

dah kenyang, sambung bersosial balik. time ni dah nak habis. lega semua spouses. :p

prize giving ceremony. presiden bagi tofi kat top scorer.

the champion! tahniah!

note : tak best nye selayang mall ni parking dia. tak mesra pengguna. scary pun ye gak.

11 comments:

LYAfrina said...

TU DIA.. MAIN BOLING...
ALYA X JOIN SKALI KE??

zura@iwan said...

bestnya men bowling...lama x men...cesss mcm la aku ni kaki bowling..kakaka

@e_da said...

uihh ramainya.. wah selayang mall dah dekat ngan opis sy tu.. ehhehe

nome said...

oh selayang mall!!! lama sungguh tak ke sana...seingat aku, scary gak parking kat situ...harus berteman...

ramai gak yg lawan bowling ek...sure fenat sbb 4 games tuh...

Sricahaya said...

penah gak main bowling kat sini..sonok la gak.

ainal said...

msti ko singgah umah makcik mon kat selayang 2 kn! huhu..

BIONIC WOMEN said...

dulu masa duk kepong, sokmo gi selayang mall...opis pun kalau ada game mesti wat bowling kat selayang mall...tapi siyes, x pernah main bowling..org lain duk main, i duk g melilau..haha

alyyani said...

lya : wan pun tak join, ni pulak kita. heheh..

zura : aku sejak2 da kawen ni macam dah pencen je berbowling ni. huhu..

@e_da : dekat eh? ofis u ktne eh?

nome : betul me, bertingkat2 lepas tu takde security. direction pun tah mana2. mmg penat beb. aku pun penat, penat handle budak2 lagi. huhu..


sricahaya : kat sini not bad. facilities ok :)

ainal : ish idak la aku tau weh umah makcik ani tu.

bionic women : hahaha yeke? takpe2, nanti leh pegi main :)

Elyn said...

aku dh lama x membaling ni!! hmmm kene start balik kang skill larik ke longkang huuhu

alyyani said...

elyn : sama dengan la kita.

Hairi said...

Salam 1 Malaysia. saya gigahertz dari Selayang . kedai saya di Selayang Capitol Complex ada menjual bateri acer aspire pada harga RM 100 sahaja.

Boleh Call 0163149620 Gigahertz
Kedai di : Lot 1.38 First Floor Selayang Capitol Complex 68100 Selayang Jaya Selangor

www.gigahertz.com.my

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in