finally tweeting!

dulu masa tgh hangat friendster, di tengah kehangatan tu, baru aku nak join friendster. lepas tu, fenomena facebook bermula. tapi, aku ni kategori lewat join facebook gak. bila ramai dah ada, baru la hegeh- hegeh nak buat. seriously susah bagi aku nak catch up ber facebook, blogging lagi. waktu senggang bukannya ada banyak mana kan.

sekarang tengah hangat twitter pulak. rasanya ramai yang dah ada akaun tapi tak nak start aktifkan diri. aku pun sama, tgh boring- boring disuatu malam, bukak la akaun twitter. bila kawan- kawan mula tanya, cakap saja ada. tapi tidak la tau nak buat apa. update status pun tidak.

tapi, atas sokongan moral seorang sahabat (u know who u are babe ;) i'm officially tweeting! jom- jom follow me at twitter. ewah, twitter bukan pakai add friend ni. dia pakai follower pulak. jenuh jugak nak tangkap camne, tapi, yang dah aktif tu, paham la flow dia. kalau org macam aku ni, mmg tekedek kedek la nak catch up. slowly la eh.

profile pic aku kat twitter. matahari tepacak atas kepala melawat laman padi ye. cite MAHA tak kua lagi kan? later la eh. 

to my dear friends who have a twitter account, follow me @ alyyani ye :)

note : manageable ke nanti ni dah tambah satu lagi kerja tak rasmi. tgk je la nanti camne.. ;)

12 comments:

ainal said...

i follow!

alyyani said...

KO ADA TWITTER KE? FOLLOW2!

ainal said...

follow dh..

ibuayahdamia said...

dah lama tau pasal twitter..tapi bila pk nak bagi komitmen tu yg sampai sekarang tak register pun..

alyyani said...

ainal : moh ber tweet lak lepas ni.

ayu : rasa nya dia lebih pada bb user. nampak derang banyak update status saja. nothing much tu yg rasa lebih mudah kot. tunggu pakai bb kot baru nak aktif. heheh.. lagi satu, ramai yg follow artis. :)

wan syamzaima said...

Wan nak berfacebook pun rasanya sebulan berapa kali jer bukak..
ni kluar yg lain plak dah..
taktau la bila nak ada account.kalau ada pun rasa cam adik dulu2..ada account tp ntah bila nak update..

alyyani said...

wan : hahaha... tu la, nampak wan lagi terkubur kat fb pun. takpe la, mana sempat la kan. macam along tu lagi la, fb pun tarak. ada gang sorang bestfren adik ni nan ado fb. mmg tak leh nak commit katanya.

amal_fc1303 said...

weh ina dh follow ko. dh approve ker?

alyyani said...

ina : dah le!

yantie said...

nak follow jugek le... heheee

Elyn said...

owh ini gambar ko ek?? hihi seb baik x jadi minah tulur!! wakakaka

Fieza said...

Fiza ader create a/c tapi tak pandai lak nak guna..cam ner tue hu..hu

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in