nia macam artis!

masa balik perak, cousin semua cakap rambut nia macam NOH HUJAN. rambut sebelum separuh akhir juara lagu la ye. skang kitorg hanya trim fringe dia saja. sebulan sekali mesti trim. RM1 je. nak trim sendiri takut tak jadi noh hujan nati. ewah!

suara pulak org cakap macam MIA SARA. pelakon kecik cite epilog tu kan? tak penah tgk so tak perasan suara dia nia macam suara nia. suara nia mcm mana? bila nia bercakap tu macam berlagu la nada dia. volume suara tu ada can macam suara mama dia. heheh... adel pun begitu juga. they have a big voice. papa nya punya suara slowmo je. anak mak ye.

15 comments:

ayunaufal said...

hahaha... rmbut yang sgt cantik... kalo berpeluh mesti bau masam2 je.. hehehe... airis mcm tu la, sehari kena mndi 3 kali bsuh rmbut.. kalo x, masammm.. tapi sedap pulak nak bau tu... btw, rmbut nia mmg cantik..

pssttt..baju nia same ngan airis la..=)tapi airis wrna mrah

alyyani said...

ayunaufal : oh tu la kan, so hari2 mama mesti shampoo. shampoo bole serentak habis dgn shower foam derang. hehehe... airis nye rambut mcm tu kan?

merah eh? poney kan, design dia itu je. maka ramai la yg boria :)

LYaFRINA said...

hehehhee.. a ah, mcm noh hujan rambut.. nak kata rambut cam mia sara pun blh gak tu, just mia sara pnjang skit lagi..

kalo suara cam mia... mmg best la dgr nia ckp.. nama pun dh dekat2 tu

mamashasha said...

alya, lebat betul rambut nia ni...hehe ye lah mcm noh hujan .....bole panggil noh hujan jr ni...hehe hat 2nd pic tu teramatla cute nye...dengan pakai pewit pink tu sambil angkat tangan...alahai mia...ecehhhh

kinna said...

leh jd apprentice noh hujan.. nia hujan, buleh?

Iela Fazielah said...

harus la ikut mak pulak... dah rupa ikut papa... baru lah betul

BIONIC WOMEN said...

rambut nia cantik, lebat..
rambut anak me kenting.heehehe

amal_fc1303 said...

pewwwwwwiiiiiittttt...

nia dah jdi artis la pulak.

hehehehehe

az rina a.k.a jaijina said...

comel hape, noh hujan tu..iyerlah, rambut sejibik macam dia..yg dalam gamba pic atas tu pom macam mia sarah..

Sricahaya said...

2 dlm 1 la adel ni...
pandai bergaya lak tu..cute je bergaya pakai spek..

amal_fc1303 said...

nie bukan adel la kak.
nie nia la kak.

Chik Na said...

ye laa..sekali tgk cute macam mia sara :-)

nome said...

rambut nia mmg lebat! rambut adel pun camtu gak...ha ah la, rambut nia ala2 noh hujan...

sore nia dgn adel mmg ikut pitching ko alya...anak mama yer...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Nia mmg chomel..!! boleh jadi artis kalahkan mia tue.. ekekeke.. nak signnnnnnnn.... hehe

eyndayusoff said...

Rambut nia tebal cantik...macam mia sara tu jugak :-)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in