salam aidilfitri 1431H untuk semua!

salam. bersiaran dirumah in law aku di kedah. ade ke or online malam raya ni?  alhamdulillah kami bertolak pada selasa malam jam 10.00 malam dan selamat sampai jam 6.30 pagi esok nye. lamanya! jem kah? tak jem langsung. kete banyak cuma mr driver mengantuk sangat asyik benti tido je. co-pilot malas nak drive sebab masih belum sihat lagi.

alhamdulillah harini kami anak beranak dah fully recover. cumanya, rumah in law aku ni dah macam rumah sakit. boleh kata seisi umah sakit. demam bergilir gilir. dah la nak raya kan? dugaan. mujur jugak kampung dekat- dekat je. kalau tak mmg raya pakai baju raya lepas amik gambar tukar baju balik la jawabnya. tgk la esok macam mana. harap semua beransur pulih.

maka, di kesempatan ini, kami sekeluarga ingin menyusun jari memohon ampun dan maaf andai ada silap salah disepanjang aku berblogging ini. maaf zahir dan batin ye! akhir kata, SALAM AIDILFITRI buat semua! enjoy our raya to the max!
nia on her first experience bermain bunga api tadi. tak takut lak. steady je. dibawah pengawasan yg rapi oleh papa ye. (gambar versi orang tak reti pakai DSLR)

4 comments:

amal_fc1303 said...

oit dan lagi ko update blog nie.

mamashasha said...

kahhh tak buleh blahh la wehh tegar betul kamoo ye..menyepi tiba2 muncul dimalam raya! version DSLR tu diampunkan sebab beginer lah katakan...tunggu esok lusa bila dah get use...hambik ko kasi mantop gitu...

anyway selamat hari raya, maaf zahir batin...enjoy ur raya holiday till max !

peah @ peps said...

Semangat blogger ye...Selamat Hari Raya..Maaf Zahir Batin...

Elyn said...

selamat hari raya beb!!

si wafiq aku bg bunga api die ckp "anak =taknak"

then siap cakap "api aye = api bahaya". pergh inilah didikan nenek die kekeke.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in