macam- macam saya nak cerita

salam. agak sunyi sepi blog ni. last update pun tah hari apa last week. banyak benda nak share dengan korang. nanti aku cerita la ye. sebab gambar semua da habis upload. tu yg paling leceh tapi gigih jugak nak buat. kata hardcore kan. :p. antara cerita menarik berlaku kat aku yang akan menyusul selepas ini ialah :
  • khamis (050810) : kami dah dibanci
  • jumaat (060810) : majlis doa selamat sempena menyambut kedatangan Ramadhan di ofis aku
  • sabtu (070810) : ke UTM, untuk hari terbuka siswa. meet my parents there
  • ahad (080810) : entertained mak ayah yang stay semalam kat rumah. cousin datang bawak sample kuih raya. 
  • isnin (090810) : sangat- sangat sibuk dgn kerja
  • selasa (100810) : my husband's birthday!
  • rabu (110810) : 1st day of Ramadhan.
and the list go on....

ternyata weekend aku sangat packed hingga aku nak online pun tak sempat. banyak komitmen aku kat sini. banyak review newborn contest yang belum dibuat. insyaAllah i'll get it done tonight. ish, malam pun payah nak online sekarang.

adel makin besar makin demand. sikit lagi nak sama level dengan nia maka menyukarkan waktu nak online. slowly la eh. till next entry, salam...

teaser on my last weekend outing. nome, aku tgh gigih practice nak amik gambar sendiri ni. ni la yang terbaik. bape markah ko nak bagi hasil tangkapan aku ni? hehehe...

16 comments:

Ezzah said...

alolololo...comeynya adel. lain benor muka dia. :)

fieza said...

yer la alyya..lain la muka adel..dah panjang rambut dia eh

yantie said...

adel pakai topi rambut pelsu erk... alya...ok je pic tangkapan sendiri tu...10 markah...heheee

LYaFRINA said...

SDEL NMPAK LAIN DH MUKA.. PAKAI TOPI Y ADA RAMBUT TU KAN..
OLOOO.. COMELNYA.. SO CUTE..

ALYA.. KIRA OK LA TU... SBB PIC TU STILL CENTER WALAUPUN AMBIK SNDIRI...

nome said...

namaku disebut2...kahhhhhhhhhh

comel2...aku suke ko amik gambo ni dgn adel..terang lagi cun...ok dah tu...cuma ko x ready nak senyum ek...slow2...lama2 praktis, sure handal nnt nih...

markahnyer aku bg 8/10...comel la adel pakai rambut pelesu kerinting tuh...ala2 anak mat salleh la...thumbz up!

mamashasha said...

tertanya-tanya gak aku kemana peginya kau...sgt bz nampak nya early aug kau alya...slowly eh....yang penting adel sgt cute on last pict tu...hehe pipi tembam tu geram betul....

apa pun aku sentiasa nantikan next entry ko alya...

amalina binti anuar said...

uit adel ke tu weyh? sebijik la macam nia. ya allah dh nmpk sama dh rupa ngan nia tu. hehehe. tembam nye adel. hehehe. ko bg makan pe kat adel nie.

Leen Die said...

aku thu gambar nie kat mana..JJ equine kan?kan?

myaishahhafiz said...

byknya aktiviti sb mula puasakan, semua benda kita nak buat, he he he

Yu'xan Lee said...

Alolo comeinya adel, eeeee geram la mummy zura tgk, meh sini mummy dukung.....

fabulous.farah said...

adel ke tu? lain bebeno muka die

suhida said...

keke...betullah bila fikir balik susah gak nak snap gambo sndiri.tgk nome,mmg maintain cun je dia amek gambo sndiri.aku klu amek gambo sndiri,da dekat 7,8 kali snap,baru menjdi.hahhaha...
oh,alya,nnt join GA aku lak tau.

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..mmg packed tul jadual alya..x pe pelan2 wat entry..

wah..tarikh 10/08 tu birthday sama ainey...

Elyn said...

alolo cute tul adel ngan cap kaler2 tu!!!

az rina a.k.a jaijina said...

eh alya, nape nmpak lain adel ye? rambut dia dah panjang ye..

owh, happy besday to wan ye..tak celebrate ke?

AieZa said...

ape kene mengena mik gambo sendiri ngan si nome? dia suka pose SS ehhhh.. kahhhhhhhhh.. xpe blajo lg alya.. xsenyum lg tu.. sok dh pndai senyum wat pos manja lak mcm si mie.. hehehehe..

bz like a bee ya ko.. yg penting parents pun ada jmpe korang sefamily nk dkt2 poser tu kn..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in