hasrat tertunai

selamat hari ahad. mood blogging sudah kembali. blogging mood merudum disebabkan kesihatan tuan blog yang tak menentu minggu ni. alhamdulillah dah sembuh. dalam masa yang sama ada rasa perkara tertangguh yang tak terlaksana lagi. aku dah tau apa dia.

seperti dalam sticky mode contest kat atas tu tertulis, aku mmg dah lama nak organize contest. mmg dah lama. cuma belum punya komitmen nak organize. tapi kalau nak tunggu masa, tak pernah cukup or lapang. bila difikir balik, disebabkan hari raya bakal menjelma, aku dengan berbesar hati nak memberi sedikit sumbangan / hadiah untuk anak- anak korang.

lega sangat bila dah publish contest ni. kenapa contest itu terpilih. aku suka tgk muka baby especially newborn baby. muka sangat suci. maka terpanggil untuk menganjurkan contest tersebut. oleh itu, aku menjemput all mommy's, all blogger's to join my contest.

hadia ditaja oleh cash out nuffnang aku. aku tak nak guna untuk kepentingan sendiri sebab tu bukan hasil titik peluh aku. tu semua effort korang yang rajin click nuffnang aku. so aku akan cash out duit nuffnang aku tu untuk beli hadiah pemenang ye. kenapa baju raya PONEY? oh, aku mmg peminat PONEY. most of my daughter's clothes are from PONEY's brand. so aku nak share apa yang aku suka untuk korang. duit raya sempena hari raya. maka hadiah akan sampai sebelum hari raya ya. 

harap semua berjalan lancar dan aku menjemput semua untuk menyertai contest aku. sekian. :)
contest banner. 

part of my daughter's collections from PONEY brand. nanti aku beli untuk anak korang ye kalau anak korang menang. :)

13 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

bestnya..kalau anak pompuan kan..mcm fesyen baju ada..kala baju anak boy..huhu..sepesen je..kdg boring plak..hehe

AieZa said...

nnt aku join contest mu ituu..

alyyani said...

ainey : baju lelaki pun stylo gak ainey alya tgk. teringin jugak nak beli tapi apakan daya, hehehe..

aieza : thanks weh! aku tunggu...

kak mas said...

waaa.. besnya adiah.. :)

alyyani said...

kak mas : jemput luqman join eh. :)

mamashasha said...

alya, another persamaan...koleksi baju anak tu kau tu aku boleh pick one by one haha sama je macam koleksi shasha...yg terbaru gown colourful tu cam sama je kan..mmg ditakdirkan nia,hana & shasha boria ni...hehe aku pun rasa cam nk share gakla koleksi shasha tapi kan 80% yang kau ada ni sama je mcm shasha ahakkks.....aku suka poney sebab material, stylish & trendy.....rege baju nye sendiri ingat la kan.....

virgo_mania said...

suka tgk baby newborn??? Ape lagi.. Cepat la tambah menambah..

Ryn said...

1st time ever buat contest...hehehehe..congrats!!

nnt aku join eh..

alyyani said...

bed : kalau dah poney, itu la koleksi dia. sebab dia boutique style kan. berubah hanya ikut musim jek. hehehe... 80% sama? aku percaya!

virgo_mania : alamak, tidak la sekarang, tunggu anak2 besar dulu la. kalau tak, sure kelam kabut.

ryn : yuppers! tq2! hahaha... ok, sila2..

[I][T][A] said...

wah alyya wat contest yer.. senang2 leh lah join..

Banyaknya koleksi baju Poney nia.. Cantik2 plaks tu... :D

alyyani said...

ita : ye ita, bole la raisha nak join. jemput ita ye :)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wah bestnya. poney branded!!!

alyyani said...

tinie : aku invite fatin join eh! :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in