Cuties Stripes n Line Contest

hormon join contest tak surut lagi nampaknya. kali ni nak join contest ni organize by mama rifqy. klik sini untuk syarat contest. closing date of the contest is 15/8/2010.


SIBELANG YANG NAK JOIN :
NAMA : RANIA AYESHA BINTI MUHAMMAD RIDZUAN
UMUR : 1 TAHUN 9 BULAN

7 comments:

mamashasha said...

ni penangan buat contest ke alya??haha dah demam kamoo ye...well gud luck ye...tak lupa pada nia & adel yg sgt cute berbaju belang...

az rina a.k.a jaijina said...

gud luck to nia & adel..echa takde baju strip..kalau nak beli sempat ke ni? hehehe..

alyyani said...

bed : bed, aku tak leh stop bed. apsl tah? tangan ni gatal je nak join contest. kakak aku bebulu je tgk blog aku ni asyik contest je. hahaha...

rina : sempat lagi nak beli ni :)

Momma Mia said...

sweet jer both doter nih berposing.. sama la kita, 2 puteri penyeri family

Chik Na said...

gud luck buat nia and adel

amalina binti anuar said...

comey siot gmbr nia tu. ya allah nk jugak nia berblogging tu.

mama rifQy said...

Kak!leh x pilih salah sorang je..or buat 2 entry yg blainan..hehehhe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in