Contest Aksi Si Manja Di Playground

1. Silalah jadik follower kat http://mazlyna.blogspot.com & http://mom2muzz.blogspot.com

2. Sila buat satu entry dengan tajuk diatas dan jangan lupa untuk letak gambar di atas didalam entry tersebut serta link kan ke blog ini.

3. Letakkan gambar tersebut di side bar anda beserta link.

4. Letak gambar anak anda di playground serta cerita serba sedikit berkenaan gambar tersebut.

5. Penyertaan hanya terbuka untuk anak2 dibawah usia 36bulan(3thn). Anda masih boleh turut serta jika anak berumur bawah 72bulan(6thn) asalkan gambar tersebut diambil ketika usianya di bawah 3 thn.

6. Sticky note kan entry anda sehingga 1 Ogos 2010.

7. Tarikh tutup adalah pada tarikh lahir si anak dara iaitu 31 Julai 2010 jam 1.15pm.

8. Syarat bonus : kalau anda tiada anak atau belum berkahwin, anda tetap boleh menyertai contest ini dengan meletakkan gambar anak saudara, adik atau sesiapa sahaja asal kan bukan anak patung, anak kucing, anak arnab atau lain2 yang seangkatan dengan nya....;)

9. Jangan lupa tinggalkan jejak anda di entry ini yer agar saya tak tertinggal.

10. Last but not least, keputusan pengadil adalah muktamad. Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan.

nama puteri sulung kami rania ayesha a.k.a nia. sedari awal lagi kami dah dedahkan nia dengan playground. mula- mula agak kekok bila nampak semua permainan. sekarang kalau nampak playground dengan sendirnya dia meluru ke situ. especially bila main gelongsor. slide ni la permainan yang paling nia suka bila di playground. :)

8 comments:

fabulous.farah said...

huhu..nampak nia sangat suka slide sebab kat dalam rumah pon dia nak buat slide sendiri..huhu. kreatif

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tgh rajin join contest yer...good luck..

MUMMYAR said...

gud luck alya...moga2 ada rezeki tuk nia ye

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

gud luck!

amalina binti anuar said...

tu ha ada typo kat ejaan ko tu. hehehhe. moga menang la yer contest nie.

Chik Na said...

gud luck to Nia..

ps: Faiz yg dah 9 tahun pun kalu p playground suk main slide nih..

mamashasha said...

gud luck to nia....gambar ni sgt sesuai!

alyyani said...

farah : ingat farah ek! hehehe..

ibu damia : ayu, lebih pada tak tau nak update apa. hehehe..

mummyar : thanks kak. saja suka2 join tgh rajin :)

chik na : kita kalau bole main pun nak main gak kak. hhehhe..

bed : thanks!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in