on the mother's day

pagi tadi macam biasa, nia dgn adel bangun awal. walaupun mata aku ni berat nak tido lagi, bila anak2 dah bangun, mak pun kena la bangun. tu la antara pengorbanan kita kan? hehe..

aku nampak wan ajak nia keluar bilik. aku mcm aik, tak mandi lagi papa dgn nia ni awal nye nak pegi beli nasi lemak. (mother's day kan, tak yah masak la) ewah, macam la selalu aku masak sarapan. hehe..

oh, ada sesuatu untuk mama ye...masa ni aku tgh bergolek2 lagi atas katil dgn adel.

mama..mama...for you..

alamak, mama dah terharu ni...

the cover card said 'happy mother's day wife' 'your directions may not always be 100% reliable...' wan ni bab2 pilih wording kad mmg la pandai, kena je dgn aku. dapat bayangkan bape jam dia belek setiap kad tah kat memory lane ke kat kedai lain. hehehe..

'but we'd be lost without you! thanks for being such a great mom and wife'
patut la aku tgk tangan si adel hitam- hitam kat tepi- tepi. keje papa dia rupanya, tah bila dia buat aku pun tak perasan. adel pun elok je senyap pulak.

tq so much to my sayangs for the lovely card..

20 comments:

ELLY said...

cute giler kad wan buat..sgt suker part tgn2 tu..comey bangat..husbnad ko ni creative!

Ibu Mifzal Arsyad said...

alahai..romanticnya wan...bestnya dapat kad....ainey dapat kek je..tp syg gmbr kek x amik sbb sambut kat umah mil..kek lebih pun dah tinggal sana..huhu

amalina binti anuar said...

aduhai kreatif nye la abg wan nie. xdpt tanda tgn tapak tgn pon jadi la weyh. aduhai. lawak2... tergelak2 ina baca entry nie.

Nurshahfamily said...

so sweet .... terharu jap hehehe...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

so sweet..kadang2 cam tak sangka lak husband kita ni sebenarnya creative kan...ayu lah tu...

pandai wan pilih card...pandai gak dia colour2 tapak tgn nia ngan adel tu...memang menjadi lah suprised ni...mesti alyya terharu kan...

khairun nissa said...

seronoknyaaaaa dapat kad!! nisa tak dapat pape pun sedih lah.... adel makin bambam yerr..

mamashasha said...

owwhhh touching sungguh...creatif la wan...buat gitu,,tapak tgn adel,nia & papa....hehe

LYaFRINA said...

woowwww..romantiknyer..
lya just g mkn mlm jer kat medan selera...

fabulous.farah said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..comel. nak buat mcm ni jugak nanti2 yang entah bila-bila. so nak mintak kebenaran curi idea ye=p

nia~ kenapa cute sangat~~~

Ryn said...

so cute laa...

happy mothers day!

iem said...

wow sangat romantik..

selamat hari ibu

Elyn said...

cute betui gambar tgn tu!!!

happy mothers day!!

Ezzah said...

uiiissyyyy! best best!! kata2 dkt kad tuh mmg best!

*jeles*

ahahahhaha.. :)

nome said...

alya...sori lama aku x komen belog kamooo...ate aku sibuk dgn event opis...

nak ucapkan epi mothers day to u...semoga ko sentiasa menjadi mama yg terhebat...

AieZa said...

so chomelll..

happy mothers day..

~aSHa~ said...

kreatif nye suami....boleh idea dia lukis gambo tangan..mmg kreatif inovatif...tahniah..

sy dpt kad jugak..dari anak2..mereka buat kat taska je..ehehehe

MaMa3H said...

so sweet kan...
siap ada tapak tangan tu...

Happy mothers day...

~chekuna~ said...

happy mother's day..
kad tu..so sweet..:)

shah-ila-ain said...

wahhhh sgt kretippp lorr cek abe kamooo...kad tu sgt sweet cantik!..

Ju@Lucky^Mummy said...

sweetnye dapat kad..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in