free photoshoot haritu

ni hasilnya. edited by the photographer as well. cilok dari fb dia. cilok ke? gmbr anak aku kan? boleh la amik kan? :D interested to hire him? visit here www.clutzgallery.com sebelum tu haritu nia & adel kurang bagi kerjasama. tu pasal susah sikit nak capture gambar diorg. apa pun ni la antara- antara gambar yang di capture dan di edit dari beratus keping. enjoy!

17 Februry 2010, the day she was born.

oh, she's sleepy..

my personal favorite picture. beautiful moment.

her eyes wide open

alamak, kantoi disitu :p

us with them

betulla, picture tells thousand of words. kan?

updated :

for best view you can visit the photographer's blog : - http://clutzgallery.com/blog/?p=941
(takpe en salleh, aku kasik promo terus kat sini. up sikit!)

22 comments:

fabulous.farah said...

best kan ade dslr ni..huhu..amik gambar baby cantikkk

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wei laki ko encem la :)

ekekeke

mamashasha said...

gambo ni sume cantek2 alya..tambah pulak creativiti tukang shoot lagi bertambah cantek...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

cantekk laaaa..

suhida said...

a ah,picture tells thousand of words..dan aku baru perasan nia ikut muka wan..anak ayah sebijik.hehehe...
opsss...kantoi tu aku tau apa dia.kahhhh...

izzahazfar said...

emm....gambar seribu kata dan rasakan kak....cute bangat!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai..ayu tahu kantoi apa tu...ekekekek...

memang bestkan dapat captured special moments ngan anak2...dan ayu sokong 100% yg pictures will tells thousand of words...

fazilzura said...

wahhh smart nye 'hasil nukilan' photg ko ni beb ..

Elyn said...

cantik!!

alyyani said...

farah : kalau la dapat dslr kan. huhuhu...

tinie : out of topic dah ko ni. heheheehe.. kembang la hidung laki aku bila baca ni. :p

bed : tu la kan bed. foc lak tuh. kalau berbayar lg cantik gamaknye. kahhh..

jue : credit to photoG

suhida : ramai kata gitu. & org dah mula kata adel mcm aku lak. kita tgk je la bila dia besar nanti.

shhhhhh...! ;)

izzah : tu pasal camera rasa mcm keperlua kan?

ibu damia : ssshhhh tau! ;) yup2, banyak kenangan nanti.

fazilzura & elyn : credit to en salleh!

Ryn said...

good job la...

alyyani said...

ryn : thanks! eceh, mcm aku la pulak amik gmbr nye ye tak.

shah-ila-ain said...

cantikklahh....paling syahdu nengok adel menguap...tenang jerr nengok semua gambau2 ni..

alyyani said...

mel : oh yeke. tu la, sweet je budak nguap. kalau kita nguap tak ke buruk. hehehehe...

AieZa said...

puas aku berfikir.. apakah yg kantoi itu ya?? aku xjumpelaaaa..

sume gambar catik.. mmg hebat aaa photographer tu.. good editing too..

foc eh? klu xfoc brp agaknye eh..?

alyyani said...

aieza : betul ke ko tak tau weh? aku rasa ko patut tau since ade few discussion pasal benda 'tu' dengan ko sekali. ingat2 balik. hehehe..

yup, aku suka cara dia edit.

tak pasti la aku. nanti aku tolong tanya kan.

@neng said...

for better view visit my blog :
www.clutzgallery.com/blog :P
sori aly..pomot kt blog kau..muahahahha

Iryani Noor said...

uuuu chomellll nyer Adell..
neway Alya, happy mother's day yaaa =p

Gieyana said...

betui..picture tell thousand of words...tht why ku addict amik gmbar..tp skrg dh malas sket!hahaha..

cantik gmbr2 anak ko..photo kantoi tue knp?

Chik Na said...

suka gamba adel menguap tuh

ppb_ppkp said...

wahhhhh..suker la tgk pic adell menguap..nia kakak yg baik..

p/s:allyani..biasa ja allyani..cari yg murah dan menarik....nanti JOM PI PERLIS.ehehehe..nak jumpa nia n adell..

alyyani said...

aneng : tak yah sorry. promote je. tolong menolong amalan mula. hahah..

iryani : tq yani. happy mothers day to you too ye. :)

gie : tu la, nmpk ko da slow skang. busy keje dgn study ye. takpe, dulu kan yg penting kan?

chik na : kalau camera saya ni, tak dpt capture tu kak. huhu..

imah : kalau aku mai perlis mesti aku riger hang imah. nak tgk umah ko yg cantik itu :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in