extra weekends!

kepada sesiapa yang bekerja terutamanya kepada warga selangor, bulan disember ni sangatlah seronok sebab mulai minggu ni, kita punya hujung minggu bukan sabtu ahad, tapi jumaat, sabtu dan ahad. yeay!!!!!!!!
  • jumaat 11/12/2009 - hari keputeraan Sultan Selangor
  • jumaat 18/12/2009 - Awal Muharram
  • jumaat 25/12/2009 - Hari Natal
  • jumaat 1/1/2010 - Tahun Baru
keseronokan berganda! syoknya kalau dapat hujung minggu setiap minggu macam ni. 4 hari kerja, 3 hari dgn anak. tapi ada sedikit kerisauan gak, it's almost year end and i have to settle my account and audit before my maternity leave.

takpe2, enjoy je cuti yang ada sementara tengah ada cuti kan. patut pegi bercuti kan? tapi tak larat la nak jalan- jalan. balik kampung? bukan bulan ni kot sebab bulan ni nak rehatkan diri dan kereta. :)

Christmas is around the corner. pokok krismas dimana- mana. cubaaan mengambil gambar nia di pokok krismas nyata gagal... huhu..

13 comments:

fazilzura said...

amboi ko .. siap dh list kan yek ..

aku just 11hb je x dpt... uhuhuhu windu keje kat selangor...

Ezzah said...

a'ah kan..besttttt!!! :D
panjang la kaki nmpknya nak2 skrng ni kan tgh YES.. :P

saveme_zero said...

lawanya tocang nia..ekekek.

sonok la ko..aku?? sgt sadiss..kahhhh

nome said...

nia ttp comel dimataku...

ibu damia said...

amboi..amboi...laju jer catit bila cuti yer....haaa tu dah ader peluang banyak cui..so apa lagi...holiday lah..

alyyani said...

fazilzura : list beb. nak menyatakan keterujaan. hahaha.. takpe, ko cuti time hari wilayah lak kan :)

ezzah : tgh YES ye? ok2 noted, mmg panjang la langkah walaupun tak larat. heheh...

saveme_zero : ko sangat sedih? kenapakah? bukan ko keje selangor gak ke?

nome : dimatamu ye.. nanti aku bagi tgk dia nangis lak ek. hehehe..

ibu damia : uish, bab2 cuti mmg laju. skang tgh dok study cuti tahun depan lak. :D holiday? ade dlm kepala gak ni.. :D

Jiey^Mien said...

cepatnya masa berlalu kan..
aku rs cam baru je aku amik gamba ian kat tepi pokok krismas kat klcc thn lepas..
alih2, tgk gamba nia plak kat tepi pokok krismas neh..
huhuhu..

suhida said...

alya,huu...aku tak cuti..tp taska cuti..cane????
nia ni sesuai ngn razi ni.na amek gambo dia punyelah susah.

Gieyana said...

umah dh cat br yer..cantik2..

walaaa...pkok krismas..teringin aku nk turun KL time year end sale smbil cuci mata tgk pokok krismas..malang x dpt la pula!huhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

dah wat checklist nak kemana extra weekends tue...? pastikan cuti itu di isi dengan sebaik mungkin.. sebab bukan selalu dapat peluang macam tue.. kan? tak dapat cuti2 malaysia, cuti2 bersama Nia pasti ada kan...?

xlama lagi dah bulan 1, masa nak bersama Nia agak terbatas nnt.. sebab sibuk uruskan adiknya pulaks...

paperpun.., hepi weekends..

hehehe..

alyyani said...

jiey : aku tak ingat last yr, ape berlaku, tp takde pun gmbr nia bersama pokok krismas. heheh...

suhida : taska ko tu rajin sgt cuti la. kadang kesian lak kat taska aku, tak penah tgk diorg cuti. jgn sampai satu masa nanti semua pakat benti keje dah. sebab nia serasi dgn cikgu2 skang ni. heheh..

gie : cantik ek? credit to adik aku tuh..

meh la dtg weh. tp ko kesibukan sempat ke nak mai?

jue : so far takde plan lg jue. tak tau la kot2 ade last minutenye plan kan?

itu la kan...harap bole bahagi sama rata :D

Elyn said...

aku keje dlm KL so tak merasa la cuti selangor ni!!!

alyyani said...

elyn : takpe, nanti hari wilayah aku lak jeles. :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in