2 tahun bersama

alhamdulillah, pada tarikh ini, 2 tahun lalu, kami selamat diijabkabulkan.

saat- saat sebelum bergelar isteri

saat diijabkabulkan

kegembiraan jelas terpancar diwajah kami setelah selamat disatukan

kalau korang nak tau, time ni tgh blackout kejap. dalam kul 4 kot. nasib da setel semua. berphotoshoot la dalam panas. tapi lebih kurang 20 minit je.

resepsi di kedah.

harapan : semestinya yang baik- baik hingga akhir hayat kami. asam garam berumah tangga semestinya ada pasang surut nya. tapi buat kita lebih menghargai satu sama lain. kehadiran nia menyerikan rumahtangga kita. we love each other and we do need each other. HAPPY 2ND ANNIVERSARY TO US!

updated :

bulan ni, kami berkongsi hari ulangtahun perkahwinan yang sama. klik link dibawah kalau nak tengok parents aku nye wedding:)

http://lamkasorous.blogspot.com/2009/12/wedding-anniversaries.html

24 comments:

[I][T][A] said...

Alyya...

selamat ulang tahun perkahwinan ke 2thn... Semoga ikatan yang di bina kekal hingga ke akhir hayat...

Lepas ni bertambah meriahlah perkahwinan alyya dengan adanya babay baru... :D

Anonymous said...

salam...kojap je kan? dah nak berempat dah...heheheh...tahniah & happy anniversary ally n hubby..krm salam nia ye.

ibu damia said...

H.A.P.P.Y. A.N.N.I.V.E.R.S.A.R.Y


semoga mahligai yg dibina utuh selama2nya....

kejap jer 2 tahun kan....tapi allya kiranya cepat jugak lah kan dapat baby....dah 2 tahun kawen dah nak masuk 2 anak....

Ryn said...

Alya + Wan,

Happy Anniversary to both of u...Semoga bertambah ceria dan berseri relationship korang...n berkekalan hingga ke akhirnya...AMIN...

Cantek ler ko time kawen...berseri2 u...

amalina binti anuar said...

weeyh happy anniversary yg kedua.

Leen Die said...

Ly,

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yg Ke-2..sengih sokmo ok..

Untuk en.Wan & pn.Aly,

Sempena ulangtahun perkahwinan ke-2 tahun anda berdua kami sekeluarga ingin mengucapkan semoga ikatan perkahwinan berkekalan sehingga ke akhir hayat. semoga kasih sayang di antara awak berdua mekar semekar2nya disamping anak2 yang chumel..semoga kebahagiannya milik anda sekeluarga..

p:// ayat jiwang ke aku bg kat ko tue ehh???..hahhahahahha..happy alwizzzzzzzzz

fazilzura said...

HAPPY ANNIVERSARY to U ...

semoga berkekalan ke akhir hayat..

** amboi glamor bertui pakai bj meroh mak ngah tu

alyyani said...

ita : tq ita. semoga semua nya berjalan lancar, insyaAllah...

anonymous : tq! sape ni eh? nanti saya kem salamkan kat nia :)

ibu damia : tq so much ayu. insyaAllah harap kekal begitu.. cepat eh? 2 2 kes bukan dirancang. tp dah rezeki kan, terima je.. :)

ryn : tq ryn! time kawen je la nak nmpk cantik pun. :D

ina : tq weh!

leen : leen, terharu aku baca ucapan dari ko. huhuhu... tq leen!

p/s : jiwang ke tak ke, aku ok je :D

fazilzura : tq zura!

** berani mati tu namanya pakai baju kaler merah makngah. wan yg nak. ikut je la kan. hahaha..

Ezzah said...

happy Anniversary my dear! Semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu... :)

~chekuna~ said...

Tahniah..Hepi Anibersari...yg ke-2..baby pun dah nak masuk 2..kakna jeles tau.. :D
semoga berbahgia selalu..

alyyani said...

ezzah : tq! alamak, hingga anak cucu ke? nak sampai hingga hujung nyawa.. ;)

chekuna : kak na jeles? alya lg jeles, kak na da 6 tahun kan kawen? best nye! tq kak na!

nome said...

waahhh..sapa panten jelitas tuh? cantek ko masa kawen...muka sgt berseri2...skrg ni pun berseri kan...lagi bertambah seri dgn ahli keluarga yg semakin bertambah...semoga ko kekal bahagia hingga ujung nyawa...

alyyani said...

nome : tq nome! terharu aku.. ;)

Elyn said...

happy anniversary beb!!! lawa ko ngan kaler merah pebret ku itu!!

izzahazfar said...

happy anivesary kak...wah 2 tahun dah ada sorg gigil dan will coming sorang lagi...tahniah!

Nana Aziz said...

hepi anniversary pn aly. dh 2thn dh ek..ank pun dh nk msk 2.alhamdulillah..mrh rezeki..

ada. said...

hehehehe.tarikh nikah akak same dengan tarikh nikah abang ada laa.waktu nikah pun same je.
huhuhu.gelak-gelak je dengan yan 2tahun yang lepas, fight sape dapat anak buah dulu.huhuhuhuhuhu.

tapi akak menang.

ek,jangan mare..

happy anniversary.

:)

alyyani said...

elyn : tq beb! kaler faveret ko? favorite color wan jugak tuh tu yg dia pilih kaler merah.

izzah : tq so much zah!

nana : insyaAllah weh. tq2!

ada : la yeke? baru tau ni. si yan punye sengal gi tepon wish akak ckp "anniversaru yg ke-3 kan?" bole? sukati je, padahal baru 2 tahun kawen.

part dpt anak buah dulu pun korg nak belumba ke? pelik aku..

btw tq!

Chik Na said...

hepi anniversary..semoga perkahwinan alya dirahmati allah senantiasa

NurShahFamily said...

hapy aniversary ye alya... semoga ikatan yg terjalin nie berkekalan hingga ke akhirnya and bahagia selalu... amin

alyyani said...

chik na : tq k.mas!

nur : tq nur for the wish & doa. harap begitula..

zura@iwan said...

hepy anniversary kwn...

semoga kekal higga ke ujung nyawa yer...happy sll

sowi lmbt wish..hehe

alyyani said...

zura : tq zura.. takpe2, ade org yang tak wish langsung pun :D

Jiey^Mien said...

Happy anniversary Ly..
Ingt lagi, ms ko kawen ni aku tgh pegnenkan ian..
baru dua bulan stgh time tu..
=)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in