'RUMAH' baru...

'rumah' baru. anda tak silap masuk blog. memang blog nayville. kenapa tukar?
  • jemu dgn 'rumah' lama
  • jemu dgn kaler pink, tukar kaler biru lak. kenapa? no reason, sedap mata memandang
  • jemu dgn gambar header. tapi masih tak puas hati dgn gambar baru. kalau rajin, akan ditukar lagi. kalau tak, kira ok la tu kan
  • yang lain semua maintain, kecuali new background, new colour, new header, oh new domino counter. kena sama kaler dgn yang sebelum ni
  • dan semestinya tengah takde kerja sebab boss2 outstation. itu yang paling penting
  • sedang menunggu jam 6 petang. harap takde urgent email yang masuk suruh itu ini
buat masa ni, ini saja yang saya mampu. nak masuk gadget lain, kurang arif. sila berkunjung ke sini selalu ye tanpa rasa jemu. :)

note : ina, cam biasa tolong adjust header aku tu sebab tekeluar dari border. nak buat tu pun tak tau. hehehe.. :D

23 comments:

Bed said...

chantek...sejuk mate memandang....cool je....

ainal said...

bgroud x cun, pening aku ble scroll down ko nye blog ni! tuka len.. tuka len..
huhu..

cik mas said...

mood biru biasa utk baby boy... :D

ibu damia said...

mmmmm..... bagi ayu backround tu nampak artistik sikit......tapi kalau alyya minat boleh jer....lagipun sejuk mata memandang....

Jiey^Mien said...

aku peminat biru tegar..
so aku sokong!
=)

~Firsya~ said...

fuhhh,cunn ah umah br die,jeles nie,lawa sgttt

suhida said...

alya,masuk http://www.scrappinblogs.blogspot.com/ banyak sgt layout cung2!~

Nana Aziz said...

ooo..suda tkr layout ek..nice..nice..

alyyani said...

bed : aku pun rasa sejuk mata memandang. tu yg pilih biru..

ainal : ape yg ko pening bila nak scroll down blog aku? mmg kena begerak kebawah bila nak scroll down pun kan? tak paham aku

cikmas : tuka background takde kena mengena dgn jantina baby dlm perut ni. hehehe...

ibudamia : sebenarnye takde yg betul2 eye-catching, tp desperate punya pasal, amik yg ni dulu. :)

jiey : ha ye, ko mmg minat kaler biru kan? harusla ko suka...

firsya : jgn jeles, masuk blog kiela lagi best, bole layan lagu best2 :D

suhida : su, nmpk benar ko tak bekenan dengan background baru aku ni kan? heheh.. ok, weekend ni akan ko makeup kasik up skit. (kalau ada kelapangan).. :D

nana : ha'ah, bosan aku dgn layout lama.. :)

KasiH said...

nice....
akhirnya dah cat kaler baru...hehehehe...

ppb_ppkp said...

aku xpandai nak buat deco mcm hang ni..huuhuh..ajar la aku wei.

re:alyyani...aku kan dok kampung.. pak mertua aku lak keje kampung..dia dok ngala bendang orang...sesambil ngala bendang..sesambil serkap ikan..
aku pon penah ikut pi tangkap ikan di bendang..syok ooo..kena air dalam bendnag skit baru senang nak tangkap keli,.haruan..puhyu .dll..
kat pasar malam depa jual sekilo rm50 tu ikan haruan kering.
yang fresh sekilo rm15
hengget

fazilzura said...

lawaaaaaaaaaaaa umh baru mu

Chik Na said...

sejuk mata memandang .. coool je

Elyn said...

sejuk mata memandang.....

alyyani said...

ryn : hahaha.. aku setakat tuka layout je la mampu. hat lain2 tuh, mmg gagal terus. :)

imah : lawak la ko. ko tu lg canggih blog ko tuh, macam2 ada. lagu2 sume ade tau. tu la, syok dok kampung bole masuk fear factor, mcm2 makanan penah try kan? tp bab siang ikan haruan tu, mmg aku tak reti la. heheh

fazilzura : oh maceh2! :D

chik na : heheh..harap tak panas la bila singgah sini ye :)

elyn : sejuk, sesejuk cuaca pagi ni. ala2 mendung gitu :)

shah-ila-ain said...

oh ingt rumah baru ape td...kahhhhhhhhhhh.....niceeee....

Bed said...

aku suke biru....cool & relax je ..

alyyani said...

mel : umah baru, belum ade rezeki lg. ko doa2 la aku ade umah baru tu. heheh...

bed : aku lak suka kaler ijau. tp takde lak lay out kaler ijau yg bekenan di hati..

ainal said...

side kat tepi kiri kanan 2 kn statik je, ble scroll down page ko ni dgn side tepi 2 x begrk, rase cam mengganggu pandangan je! huhu..

alyyani said...

ainal : ish, yela, ko kan migrain. kalo lain macam, sakit mata ko. ko redha je la ye. ini je la yg aku mampu buat masa ni..

zura@iwan said...

lawo2 umah kamo alya....tahniah..hehe

fieza said...

wah2 blue color..fiza pun plan nak tukar gak layout..bosan ar..but nice la blue color..

alyyani said...

zura : tq2 ye :)

fieza : tu la, sebab ari2 masuk blog, lama2 jemu lak tgk blog sendiri. time for some changes. :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in