Al-Fatihah

salam, sebagai tanda ingatan dan tidak mahu memutuskan kabar berita, aku amat terkejut besar bila singgah di blog kawan- kawan yang aieza yang sedang 38 minggu hamil, telah selamat bersalin. tapi malangnya anak yang dikandung telah pulang kepada penciptaNya. Al-fatihah...


serasa baru sgt baca perihal check-up dia di blog nya. dan aku kabarkan kepada wan, yg ade rakan yg sedang menunggu hari. ntah kenapa walau tak pernah bersua muka tapi aku rasa rapat dengan dia. takziah buat aieza sekeluarga.

cerita lebih lanjut di blog ryn... hati kuat nak melawat...ryn, kirimkan salam aku sekeluarga pada aieza ye.

note : 2 berita yg sama diterima dalam 2 minggu. YaAllah, apala nasib ku kelak...sebak sangat hati ni rasanya...

6 comments:

miemiey said...

takziah buat keluarga beliau..walaupun tak menegenali beliau sedih juga hati ini mendengar berita ni..moga kawan alyanni tabah menghadapi dugaan yang bukan mudah ini...alyanni jgn fikir sgt bb tu insyallah al..selamat melahirkan bb nanti..yg penting jaga kesihatan ye,,berdoa selalu..

amalina binti anuar said...

innalillah..
takziah yer kepada keluarga arwah.

tabah kan hati..
banyak2 kan berdoa kepada arwah.

Bed said...

alyaa...kite doakan aieza tabah melalui tempoh berpantang....semoga aieza cekal menghadapi dugaan ini....sabor alyya aku doakan bb kau sihat & panjang umurnya....
sesungguhnye ALLAH lebih tau apa yg terbaik untuk kita...amin

Precious said...

Takziah buat keluarga arwah. Semoga tabah buat mamanya ...

peah @ peps said...

innalillah wa inna ilaihi rajiun..
takpe..ada yg menanti di syurga sana...

Nana Aziz said...

aly..tkziah utk keluarga aieza. aku mmg x kenal sape aieza, tp mgu lepas aku br je bc blog die psl progress kandungan die 2..tkziah...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in