rania ayesha on DSLR

mama takde DSLR, penat pujuk papa, tapi tak bejaya smpi skang. lain la mcm anak gie, nureen tu, hari2 ummi dia amik gmbr dia. cantik2 lak tuh. jeles tau. hehehe... wana pun sama gak, bole amik gambo izz ari2. sape lagi ade DSLR? mari jeleskan aku!

tgh bukak facebook, nak tgk member aku punye gmbr masa gi europe trip, terperasan 1 album rania ayesha. rasa anak aku nih. sebab tak penah jumpe org lain lg nama & spelling yang sama.

bukak album tu, tgk gmbr nia masa aku dlm pantang. alahai, tetiba rindu masa itu. masa dia masih menyusu badan, nak melekap je kan. hahahah... time nia botak lagi. tak tumbuh rambut lagi lepas cukur. badan pun tak bape keras lagi. ringan je nak dukung. :p

diorg melawat aku masa aku da balik sini. kawan baik aku anis datang dgn hubby nye aneng. so korang, nak hire photographer utk majlis harijadi anak korang ke, bole bukak website dia tu ek. aku pun baru tau sebenarnya. sengal punye kawan. heheh... anis dgn aneng masa datang visit aku tuh, wan yg buat air sirap kan? air sirap je? ape punye tuan rumah. maaf la, chef dalam pantang lagi. heheh..

jom tgk gmbr nia kalau tak silap aku umo dia sebulan++...


note : tq la kat ko aneng, amik gmbr nia foc. lain kali amik lagi ek! ko kan murah hati. heheh..

15 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

uikss..!! skang semua dok layan DSLR kan..? lain nengok muka nia masa tuee..

Gieyana said...

Wei...kalau ko dok dekat kan..hari2 aku amik picca Nia taw! nie kan jauh...mmg comeyy Nia masa dedulu kan..ko pon tembam!heeee

~zuraiwan~ said...

ala...ko jeles ka nengok org len guna DSLR...sabar2 nnti ada la rezeki tu nk beli DSLR...aku pun ada impian nk beli...tp ntah bila...mybe dpt anak sok kut br beli...kakaka.
mana tau rezeki kan...

nurshah80 said...

mmg cute. nampak lain hehehe ..
entah bila dpt beli bukan murah ye tak? huhuhu

Leen Die said...

huhuh..aku pun duk giler kamera DSLR weii..ahh aku takleh ym tapi aku tak kisah ly..now kenalah bermakeup tebal..ehh bukan tebal sgt pong..klu dulu aku just pakai lipstik/bedak tapi now kenalah lah pakai semua kat muka nie..hahahhahaha...rindu weii nak ym ngan kooo..weii bukan bunga..buku..kenalah tetib aaku tulis bungaa

shah-ila-ain said...

comelnyerrr....mel pun rindu lak mase ain jd baby...hehe

ZiE said...

comelnya nia...rindu saat dia baby lagi kan...

amalina binti anuar said...

weyh cntik gmbr nyer.
lawa2...
cpt2 la beli dslr nye weyh..
duit simpan2 wat pe..

strawberi @ mamadira said...

nape wan x approve ko nak beli dslr tu? katanye pakai duit sendri kan,,? saje nyibuk nak tau ;P

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

hehehe.. Woi alya DSLR tu kehendak jek bukan keperluan.. tak rugi apa pun ko tak beli.. bukan hehari pun aku tangkap gambo Izz kekeke..

Kalo korasa memang ko kaki kuat bergambo & kuat berjalan sambil suka mengambik gambo oklah nak beli... tapi pakey camera bias apun leh lah.. Tapi kalo ko ada rezeki lebih silalah sambar satuuu... jangan lupe join Photomama kekekekek promote tuuuu

izzahazfar said...

teringat masa anak kita kecik2 kan..

kak..anak akak comel la..dah berapa umur ye...?

jaijina said...

nia tetap comei..btw DSLR tu ape ek? tak penah dgrlah..

haru said...

nia comeyylll

elani makrai said...

hehee besar gak nia masa sebulan ++.
ermmm, sume pki dslr skng tp besar tue yg malas kn? klu yg biasa nyer ley sumbat handbag kn?

p/s: yg nurin ada slr je...dslr x masuk list lagi hehee

nizza-abira said...

Kita pun teringin dslr tu
tp lom mampu lagi nak beli
comel nia...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in