our best friend's wedding...

baru balik dari shah alam. harini, ade kenduri kawin kat bukit jelutong. kawan sekampung wan masa kat penang a.k.a ex-officemate aku, rizalman menamatkan zaman bujang nye jam 11.00 pagi td dengan isteri nya ina.

bestnye couple ni bukan saja diorg sebaya, tapi birth date diorg pun sama. best kan? in a way, save cost tak yah celebrate banyak kali. aritu diorg tunang pun masa birth day diorg. kitorg tak berkesempatan ke kedah utk resepsi belah lelaki, so kitorg ke resepsi belah pompuan je la.

rizalman & ina. sekarang ni ramai buat theme putih kan? dah 3 kenduri aku pegi, 3 3 bertemakan putih. ceria je diorg be-2 ni..

sekarang mama dgn papa da bole makan serentak, sebab nia da bole behave...

ade kambing panggang ok...kitorg cam biasa sampai dkt kul 3.30. tp yg bestnye, bukan makan da nak habis, tp dapat makan hidangan pengantin. hehehe..

kambing panggang makcik ni sangat best. dgn gravy yg best jugak. aku yg tak makan kambing td bole makan pulak. banyak lak tuh. gerai makcik ni mesti glamour kat area shah alam kan.

wajib la amik gmbr dengan pengantin ye tak? :) nia cam biasa, takut dgn pengantin..

yeah, baby iman da sampai. lagi sorg officemate aku yg baru sampai, wife dia baru bersalin bulan 4. kira iman ni baru 2 bulan lebih. tolong pegang sementara ibu moon & daddy romai makan. comel!

mama introduced nia to baby iman. fuh, camni la nanti bila da 2 anak ye? huhuhu...

"papa, sape kat mama tu? nape mama pegang orang lain" - nia (muka tak puas hati)

mama tak sayang nia dah, nia pegi kat papa la...

to rizal & ina "SELAMAT PENGANTIN BARU". moga kekal bahagia hingga hujung nyawa...

7 comments:

suhida said...

hehehe..alya..camtu la rupenye muka bila ada anak dua time gi kenduri kawen..muka ko ok lagi..muka aku da mcm muka org lapa na mengketedarah cpt2 sbb na bg ayah dorg lak makan..

ada. said...

comel betul muke nia.
y kat part dia jeles tuh.huhu.

amalina binti anuar said...

woit menarik tu kambing panggang..msti best wyeh. dh la kambing daging lembut.

wanie_putra said...

wah nia...byk sepit dia...cute jer..
alya wanie ad buat contest..masuk la yek...

KasiH said...

wahh ada kambing panggang...sedap tu...
bagus laa nia leh behave...adam aku tu tgk mood...kalo nak behave dia behave kalo dia terlangkup kan pinggang? hahahahah...

haru said...

xpe nia..nia dtg cni la kalu mama da xnk kat nia..hehe..

p/s:nia mkin comeyl la..ish..tergugat imanku

jaijina said...

muke tak puas hati pon takpe, janji nia tetap cute..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in