@ KFC

sebenarnya, kitorg da dinner kat umah. tapi, perutku masih lapar lagi, dan tekak teringin nak makan ayam KFC. so, ajak la wan ke KFC. best nye time pregnant ni, sume permintaan terutama bab2 makan akan ditunaikan. heheheh... for the sake of baby la konon nye. kalau aku yg mintak tu, kena timbang tara lagi tuh.

sejak pregnant nih, mmg aku cepat lapar. siap officemate pun tekejut, baru lepas makan nasi, 2 jam lepas tu da lapar balik. tapi, tak lalu nak makan. hmm.. tak gemar tul kalo cmni. so wan pun kena la ikut selera aku. kalau aku tak makan, dia pun tak makan, kalau aku makan roti, dia pun makan roti je. heheh...

lepas Isyak, kitorg gerak ke KFC depan umah je. nia lately, sangat behave. maksudnya mood dia ok. nak gelak je. mulut tu nak membebel je. sekuat2 hati pulak. tapi sejak2 da pandai nak berdiri ni, dimana sahaja mesti nak menunjukkan skill. part ni yang mama tak gemar ni nia. kang jatuh kang...

time ni duduk lagi, tp kena close monitor, sebab da bepusing2..

ha dia buat dah...abis semua dia nak tgk, semua org nak disapa nye, kalau dukung nangis. ish2

da dudukkan, dia still diri lagi. nasib aku da abis makan..

dok jenguk2 kat bawah..ape kat bawah tu mama?

ni sape punye keje ni? anak dara aku la.. soh makan roti, di buang2 nya. straw pun sama. minah kfc tu da jeling2, tp nia berjaya mencairkan diorg dengan memberikan senyuman paling manis. hahah...

note : kualiti gambar agak teruk sebab pakai hp. camera tertinggal...

11 comments:

Jiey^Mien said...

aku suka makan..
walaupun tak pegnen..
lagi haru.. :p

~Firsya~ said...

nia dh pandai berdiri yek,sukenye...

KasiH said...

senyuman nia tu yg buat daku pun suka tgk...so darlingg...

Ezzah said...

ala..ala tomeynya nia ikat rambut cam tuh! leh cop jd menantu niiihhh...hehehehh...

fazilzura said...

wahh besh nye makan KFC..

oit oit.. tu anak sapo tu buang2 roti hah .. nak kene babab ni

Leen Die said...

huhu..biaslah tue ly..nia sm ngan Rayyan..klu letak dlm bb chair mmg kena alert lah..klu tak memusing aje kejenya..geram aku nengok mulut niaaa

alyyani said...

jiey : hahah... kalo time tak pregnant lg la laju je aku makan.

firsya : da mula2 nak diri. then nak lepas tangan. lepas tu terduduk la dia. heheh

kasih : cuba kalo tgk time dia nangis, huhu...tak tahan den!

ezzah : heheh bole2... kite berbesan la nanti ye. :)

fazilzura : mmg. padahal org tu baru je mop area tuh, sekali nia punye keje, siap aku soh laki aku sapu balik lantai tu. takut kena marah. hahah..

leen : tu la, nak2 kalo baby chair yg banyak lobang2. lagi bahaya. nak letak pun tak confident..

jaijina said...

samelah allya, rina time pegnen ni selera macam ape tah..slalu je lapo..smpi husband takut tgk rina makan, hukhukhuk..

strawberi @ mamadira said...

nia...abis nia sepahkan lantai KFC tu ye..sib baik x kena mop balik tu..

amalina binti anuar said...

weyh bese la budak2 kecik lagi makan pon xtau lagi. tu pasal la makanan pon buang2..

alyyani said...

rina : kalau pregnant time bulan puasa lg mengerikan. heheh.. sume pun bole telan mcm tak kenyang2. tu yg nia kua pun besar. huhu...

strawberi : aku da soh wan sapu balik, tp sebab minah kfc tu da cair dgn senyman nia, tak jadila. hehee..

ina : tu la, ape yg ade, dirasa kejap je, lepas tu dia campak2..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in