kenapa senyap?

salam korang...wah, mmg bekarat dah blog aku ni. tq yang sudi jenguk gak walau takde update. yang msg tanya aku ok ke tak pun ade. sebab lama menyepi kat blog. kemanakah aku? sakit kah?

sebenarnya, tak kemana- mana..aku, nia, wan sihat2 saja. cuma aku sangat bz dengan kerja menyebabkan aku takde ruang nak update blog. nak mencelah walau 5 minit pun tak dan. balik umah mesti da flat. tu pun kena bawak bali kerja ofis kat umah. (ni kalau, tak banyak bonus, mmg la nak kena bos aku kan) hehehe...

aku baru balik dari check up. akan update kat entry lepas ni ok. korang tunggu kemunculan adik rania dalam perut aku ni ek. :D

wahh...mmg rindu gile kat korang2 nih. korang rindu aku tak? ke rindu nia? perasan je la aku ye! heheh...

princess rania. ;)

12 comments:

saveme_zero said...

jom join gather. nti kata aku x ajak lak.

KasiH said...

mau tak rindu...rindu nak tgk senyuman nia...

suhida said...

comeynye nia ni,geram nye aku.jadi menantu nak?hehehe..
tu ar alya,pelik gak kemana ko,kan..huhuh...bz sgt eh.biasala tu.

saveme_zero said...

aku dok desa baiduri,dkt sekolah desa baiduri. tau dakk?? klu leh,nak cari teres le yg murah2..kahhh.

ko nak join tak gathering?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

rindunyer sama kamuuuu...

fazilzura said...

alahai tmei nye rania

jaijina said...

wah, rindu banget same nia neh..udah lame ngak muncul ya, akhirnya timbul gak kamu yek, hehehe..

nurshah80 said...

rindu rindu sgt kat senyuman nia hehehehe ....

nizza-abira said...

rindu rindu rindu

rindu celoteh alya

dan

rindu rania jugak :)

Ibu Mifzal Arsyad said...

windu la...selalu selalu la update..

Nana Aziz said...

oo..ptt la senyap je. bz rpnye!! aly, aku nk tnye, ko htr ank ko kat nursery mn ek? cam bes je?

elani makrai said...

haaa, dh muncul on nia n mama alya. hehee nie siap pki crown lagik mmg mcm princess hehee...

bz sgt yer alya, igt de pape ker... klu sume sihat k la tue... haa lama tgu tau..

re: naper la nia suker senyum time tgkp gambar. best! ammar susah btul.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in