tag 13 - kahwin

tag ni mengimbau kenangan masa aku jadi ratu sehari dulu. tag dari puan oya. jom kite lihat.

memula, upload gambar kahwin yang paling korang gemari


1. nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar diatas.

  1. aku suka view gambar ni sebab outdoor shoot + vespa
  2. aksi kami yang natural. pose ni bukan dibuat2 ek. mmg candid
  3. aku rasa gambar ni lain dari gambar kawin yang lain
  4. warna2 dalam gambar ni sangat menarik mata aku.

(ning tiru aku tau part yang amik gamba pakai vespa tuh, sebab aku kawen dulu dari dia) hahaha...
.

2. bilakah tarikh pernikahan korang dan dimana

kami dinikahkan pada 8 Disember 2007 jam 10.00 pagi, di ruang tamu rumah aku di perak.

the moment of truth

air mata kegembiraan dan kesyukuran. (and yet sedih sebab nak tinggalkan keluarga)

3. Tema

nikah : putih

resepsi belah perempuan : coklat


malam potong kek

resepsi belah lelaki : merah


4. mengapa korang memilih sidia untuk dijadikan teman hidup?

aku sayang dia, dia sayang aku, jodoh aku dgn dia. hati aku cakap he's the one :)
.
5. nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini

semestinya yang baik-baik hingga hujung nyawa
.
6. Tag 6 orang lain untuk buat tugasan ini
jue
wana
nurin
ita
imah
chekuna
gieyana
shaneyreena

sila buat ok, kalo belum buat. yang da buat, sila abaikan luv u all!

11 comments:

ppb_ppkp said...

alya..nanti den buat occay....heeheh

Gieyana said...

Wei..aku pon kena ker..rasanya soft copy gambar kawen dh ilang!huhuhu..

alyyani said...

imah : ok, buat jgn tak buat. nak tgk gambar kawen imah

gie : ha gi carik balik soft copy gmbr kawin ko. heheh..

nurshah80 said...

hehehe nak join sekali boleh????
cam best lak ingat masa2 muda huhuhu

nasz said...

aku pon suke gambar ko naik vespa tu...

alyyani said...

nurshah80 : bole2 buat. nak tgk gak gmbr kawin awak :)

nasz : aku takde gambar posing atas pelamin pun. banyak atas vespa jek. huhu..

[I][T][A] said...

cantik pic kahwin alyya... ita pun suka tgk pic atas vespa tu.. funnylah.. :)

peah @ peps said...

..wahh..samala theme kaler baju kite..pompuan - coklat...lelaki-maroon..

alyyani said...

ita : memula tgk cam malu jek. tp lama2, cam bes pulak. hehehe..

peps : kite kan sehati sejiwa. thats y nama anak pun sama ;)

ainal said...

wah! rmai suka gmbr vespa 2.. kena bg rotyalti kat pakcik jo ni! huhu..

alyyani said...

ainal : takyah bgtau cik jo weh, nanti dia intak royalti plak..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in