mari ke spa..

korang biasa pegi spa tak? aku tak penah. kawan aku ade ajak2 jugak. kebetulan 2 hari lepas, ade 1 spa ni tgh buat promotion. customer service dia datang kat ofis aku. ade pakej yg sangat menarik buat kitorg (especially yg pompuan) nak try.
.
location dia kat palace beach and spa the mines. sebelah the mines shopping fair kat belakang ofis aku je ni. biasa pegi sini bila ade function jek. tak penah terfikir nak ke spa pun. almaklumla, spa ni kan service dia bole tahan mahal. tgk je la cite spa Q tu. mak- mak datin je pegi. heheh..
.
so promotion yang ade skang ni, diorg provide vouche berbentuk booklet. dalam booklet kat bawah ni ade 3 voucher. untuk 3 service yang berbeza.

so promotion yang ade skang ni, diorg provide vouche berbentuk booklet. dalam booklet kat bawah ni ade 3 coupon. untuk 3 service yang berbeza.

coupon 1 : herbal foot bath. seperti yang korang tgk kat coupon tuh, foot bath ni worth rm80 selama 20 minit. adeke patut? rendam kaki 20 minit 80 hengget! hahaha..

coupon 2 - anti stress therapy. service ni la buat aku tetarik nak try. kebetulan hari diorg datang tu aku mmg tgh stress. hahaha... service ni rm80 jugak untuk 30 minit. harap la dapat menghilangkan stress aku bila try service ni.

coupon 3 - body herbal compress worth RM115 for 30 minutes. uish, tgk gmbr pun mcm menarik jek!

so, total utk 3 treatment / service ni ialah RM 275. tapi hari tu, kitorg hanya bayar RM29.90 sahaja! mane bole tolak kan promotion yang menarik ni. nak pulak untuk aku yang tak penah ke spa. yg bes nye validity coupon ni sampai november 2009. waaaa....tapi rasa nak gi terus jek.

da berangan betapa rilex nye nanti lepas ke spa. :D. nor, bila nak gi ni?? kalo mak aku ade sini ke, akak aku ke, bole la aku bg diorg coupon ni. tapi jauh.. huhu...


note : mama saya demam + selsema + batuk + sakit tekak. tapi saya tetap suka panjat atas mama saya...

8 comments:

elani makrai said...

alya, x sihat ker?
laaa, mama nia plak sakit?
sapa nk jaga nie? heheee :P

ppb_ppkp said...

alya: ye ker>>>imah nyer perfume masa kawen dah habis dah.ye la..dah 3 thn..kalo ada pon dah xpired.ihihhihi..haah..imah pon kumpul duit ni nak beli.

alya.hang xchat ker?jeng..jeng...kot2 nak bagi nia baby..heheh

nizza-abira said...

sonoknya mama nia nak ke spa...
sy pun tak pernah pi spa tp sblm kawen tu ada jgklah amik pakej 3 bulan rawatan kat mak andam masa nak tawen.
Tp mmg besh! rasa nikmat aje bila diurut... :D

fazilzura said...

besh kan g spa.. dh lama x g .. b4 banak dulu rajin ler g kat serenity ..services mmg superb.. xleh lawan ler... try arr g .. kat bangi pun ado ..rm180 cmtuh dlm 4jam tretment

ainal said...

wei, teruk ke sume sakit nia 2?
x bg mkn ubat ke?

azyyati anuar said...

hi nia...ni asal lak mama demam ni...nia nti bg mkn ubat kt mama ek...hehe...

x pun g urut kt spa ...mane la tau leh kurang sket demamnyer...

Elyn said...

nia x sihat lai ek??? ajak mama pi spa bwk nia mesti nia leh cepat baik huhuh

alyyani said...

nurin : kite tak sihat lak. da lama tak sakit. sekali sakit, sume pakej ade. all in one...

imah : haa?? blm lg la imah nak bg nia adik.. tunggu nia da gi sekolah

nizza : dulu sebelum kawen ingat nak buat gak. tp dana tak cukup pulak. lps tu tak sempat. huhu..

zura : serenity spa aku perasan ade kt sebelah an-nur bangi tuh. menarik gak pakej tu ek? nanti nak try jugak la. nak merehatkan mindaaaa..

ainal : ko baca balik note tuh betul2. bukan nia yg sakit. nia da sihat cergas..

along : aku sihat jek, terus nak pegi weh. kalo ko ade sini, bole gi sekali

elyn : nia da sihat. mama nia lak yg sakit. huhu..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in