bila nia dapat keyboard

previous entry aku ade cite pasal nia suka sangat tekan keyboard kan. kalau nak bg nia main keyboard kat pc ni alamatnye, bole rosak la keyboard ni. maka, aku pun telah memberi nia keyboard utk dia main. aku 'pinjam' keyboard kat ofis yang da rosak. :D dan bila nia dapat keyboard....

letak je depan dia, dengan pantas dan tangkas dia menekan (mengetuk sebenarnya) keyboard ni.

ok, sila jangan ganggu saya, saya sedang sibuk...

nia sangat suka dgn keyboard ni la mama..

mama, nak main yg lain...da boring.......

ok, kite gi jalan2. da tuka baju... nanti nia main keyboard lagi..

video

short clip : nia play with the keyboard... mama panggil pun buat dek je...

11 comments:

Gieyana said...

ni..kalau dbiar terus ni mau patah keyboard tue..hehehe..Nureen pon gitu gak dulu2... :D

alyyani said...

tu pasal aku bg yg rosak. kalo bg yg elok, abis la. yg bg tu pun da tecabut few buttons dia..

ppb_ppkp said...

nia..pandainya kamoo..nak jadi pakar It ke.auntie imah suker la tgk nia kalo tgk kemam bibir..tomeii

alyyani said...

imah : kemam bibir. kalo aunty imah nak tua, itu kegemaran mama nia jugak. aku da pesan jgn selalu buat gitu nanti bibir makin tebal. hahaha...

ainal said...

elok gak 2, smbil 2 bleh blaja huruf yg ade kat keyboard 2! huhu..
tekan nia.. jgn x tekan.. tekan slagi hndak..

alyyani said...

ainal : bukan takat tekan, dimakan nye sekali keyboard tuh..

[I][T][A] said...

main lagi keyboard tu nia.. kasi rosak nanti mama nia bleh beli baru... hehehe

elani makrai said...

heheee...happy btul nia!
gak nye budak kecik sume mmg kena "sirim" kn benda yg baru diorg jumpe kn? mesti kena rasa gak. heheee

alyyani said...

ita : takkan rosak ita, sebab keyboard tuh mmg da sedia rosak..

nurin : itu la pasal. betambah teruk batuk dia..huhu..

azyyati anuar said...

gaya dah ade nia...dah pandai nti, leh tlg wat assgnment uncle n auntie nia ek...

azyyati anuar said...

along : bole2, 1 page 10henggget!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in