5 states in 3 days...

fuh, letih tapi bes! on labour day, from kl, we went back to perak. and today (saturday) we just got back from perlis to fetch nia's aunty. she's just finished her semester. drop by to kedah, penang. and we just arrived home (perak). tomorrow morning, heading to tanjung malim for a cousin wedding and straight to kl.

ondway to pekan rabu, alor star

nia's aunty, aunty ina


and the challenging part was.....


budak ini da taknak kat orang. balik umah je, meraung je, especially bila tgk muka opah dgn maklong nia. mintak maaf la maklong nia, mama tak penah aja nia x suka kat maklong. apsl tah nia mcm tak sporting lak kali ni. asyik nak bekepit je dgn mama dgn papa dia. dia nak kat uncle2dia & aunty ina dia. adoi nia... mama tak aja soh jadi anti-social pun ni.


note : will update more soon.... letih, esok nak balik kl dah...

8 comments:

ppb_ppkp said...

wah..nia coti2 mesia...awat xmai umah auntie imah..ehhehe..nia datang shoping padang besar taK????

Jiey^Mien said...

dahsyat ah ly.. aku la dok melangut kat umah coz takde driver.. :P

Gieyana said...

Alyyani~ budak2 mmg camtu nyer...Anak I dulu pon x mau kt orang..skrg dh 2 thn br ler ok...Nnt Nia ok ler tue!hehehe..

alyyani said...

imah : ala aunty imah, tak sempat nak jumpe aunty, tekejar2 masa. next time kitorg mai lg ok..

jiey : hahaha... ape kata ko try drive jiey. lama2 sure terror, tak yah tunggu en driver dah :D

gie : yeke? harap gitulah. adoi, tak tahan bile dia x mau kat org tuh.

Leen Die said...

hahaha..smlah ngan anak bujang aku sorang tue aly..huhuh..takmau ngan cik lili dia..huhuh..jenuh kakak ku memujuk dia..siap rasuah ngan biskut lagik..haram rayyan nak layan..hahahha..yang dia nak ngan cik zizi dia je..sebab bawak p jalan2..

~~zuraiwan~~ said...

wah best tu travel2 ni...sukerr kite..

[I][T][A] said...

berjalan sakan nia... biasalah tu mula2 nia takut tengok org yang dia tak kenal.. lama2 okeylah.. niakan..

alyyani said...

leen : ish, aku mmg tak gemar anak aku jd anti-social ni. hahah..

zuraiwan : best2 tapi termat la penat. ni ha nak keje pun kemalasan..

ita : harap gitu la, tp mmg mencabar betul la. kene banyak sabar. huhu..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in