which one is the best?

korang pilih kan untuk nia. kalau masuk kete or kat luar, bila cuaca terlampau panas, nia tak leh bukak mata. tekebil kebil matanya aku nengok. kereta kalo nak tinted gelap sangat kene saman pulak nanti hehehe...

weekend lepas pegi midvalley, saja kenakan nia dengan sunglasses ni. ade top 3 pilihan hati. nak beli terus, macam x sesuai lagi nak pakai je kan. lagipun bila dipakaikan, dia tak keruan jap bila pakai kan spek tu. view dia tak la jadi kaler pink sangat. yela, budak tak biasa kan. so kita buat survey yek..

dari kiri yek, A, B atau C, ape kata survey.........

p/s : ni dah takde keje sangat la ni. bukan nak beli pun. saja suka nak tgk reaction nia. hahaha...

8 comments:

azyyati anuar said...

kelakar giler...aku x tahan nk gelak...spec tu dah ok...yg x ok..ade bnd kat tgh2 spec..mmng x de keje btul ni..

sian nia....aku nk smbung gelak...wakakaka.....

sory nia...huhu...

KasiH said...

test spek pink tuuu...hehehehe...i like yg tgh...nice..

Leen Die said...

Aku pilih B ly..ranggii gitu..goo..go..nia..ko takder kaler lain ke?

alyyani said...

along : aku soh pilih, dia gi tegelak gelak pulak. tp mmg kelakar pun. aku dok tegelak je bile tgk nia pakai time tuh

ryn : i like B too!

leen : sama cam laki aku la, dia ckp 3 3 pun nampak sama jek sbb colour sama kot. banyak sgt choice. mcm mcm adaa...

Noran said...

aunty noran choose c!!retro gitu!!kesian nia kene buli dengan mama..hahahah

amalina binti anuar said...

kngah yg B 2 smart skit...

haru said...

arrgghhh geramnyer tgk pp nia..so chubby..arghhh

alyyani said...

aunty noran : retro bebeh, yeah!

ina : B tu teringat macam spek itam mak jek. hahaha..

haru : undi la cdiq!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in